luni 23 august 10:06 PM

Abonare la google news

Cum se fentează regulamentul FRF. Revelația campionatului, Mihai Iosif, e antrenor cu portarii


Rapid este cu siguranță revelația acestui sezon din Liga 1. Cu 5 victorii și un egal în primele 6 etape, giuleștenii un parcurs aproape perfect. La finalul partidei cu FC Botoșani, rapidiștii ne-au arătat și cum se fentează regulamentul FRF.


O decizie FRF a creat situații ilare la finalul partidei FC Botoșani – Rapid

După meciul spectaculos dintre FC Botoșani și Rapid, antrenorii primcipali ai celor două echipe nu au putut dat declarații deoarece nu dețin licența PRO. Conform regulamentului FRF antrenorii care nu au licența PRO nu pot da indicații în timpul meciurilor.

Pentru a clarifica situația celor doi tehnicieni, directorul școlii de antrenori din cadrul FRF, Lucian Burchel, a dat câteva declarații.

Marius Croitoru are licența A UEFA, a luat-o în Moldova, dar este valabilă în România, omul poate funcționa și în Italia cu această licență.

În schimb , Mihai Iosif figurează ca antrenor de portari, asta e funcția lui.

Dacă nu era pandemia, Iosif se putea înscrie la licența A mai demult, dar situația nu a permis organizarea de cursuri.

Mihai Iosif este în curs de a obține licența, dar după convenția nouă UEFA, poți să-l consideri deținător de licență după ultimul examen de admitere.

El este la cursuri, dar nu este sigur că va absolvi sau va termina.

Hai să respectăm, se vede că amândoi au stofă de antrenor, dar trebuie să respectăm noțiunile de calificare UEFA. Fiecare dorește să muncească, fiecare își așteaptă rândul.

Știu discuția despre Mirel Rădoi, atunci federația a solicitat pentru Mirel Rădoi o dispensă, iar UEFA a acceptat, au fost argumente puternice”, a dclarat Lucian Burchel, la Digi Sport.

Cum se fentează regulamentul FRF

După victoria de la Botoșani, Mihai Iosif a reușit să fenteze regulamentul FRF. Antrenorul Rapidului a dat câteva declarații pentru Rapid TV. Iosif a comentat regulamentul FRF și și-a lăudat jucătorii pentru prestația lor.

Sunt foarte fericit, bineînțeles, e al șaselea meci în care n-am primit gol. Atâția oameni după noi… suntem fericiți cu toții. Mi se par niște lucruri care mă depășesc. Stau zi de zi la antrenament ca să-mi spună să stau jos… în fine, asta e societatea în care trăim. Eu nu sunt unul care să stau cu capul plecat, să merg în genunchi. Nu voi merge niciodată, voi privi cu pieptul în față.

Sunt fericit, cred că am făcut o partidă extraordinară. Băieților nu știu ce să le mai dau, toate laudele de pe lume, tot le promit câte ceva. deja m-au nenorocit. Le-aș da tot ce am mai bun pentru felul cum joacă și răspund la ceea ce discutăm.

Noi suntem Rapid, asta trebuie să știe toată lumea. Nu ne dăm în spate. Am venit să cucerim Moldova și am cucerit-o. Ce n-au reușit turcii, am reușit noi”, a spus Iosif, pentru Rapid TV.

Playsport.ro