Abonare la google news

Cum se descurca Marian Râlea înainte de a deveni celebru: ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”

Actorul Marian Râlea, în vârstă de 63 de ani, a oferit detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a mărturisit că, înainte de a deveni celebru, și-a câștigat banii zugrăvind case.

Marian Râlea este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră. De-a lungul anilor, acesta a apărut în emisiuni de televiziune, dar și în seriale care s-au bucurat de mare succes la public. În ultima perioadă de timp, Marian Râlea a putut fi văzut de telespectatori în serialul de televiziune ”Adela”, de la postul de televiziune Antena 1.

Însă, înainte de a deveni actor, Marian Râlea și-a câștigat banii din cu totul altă activitate.

Marian Râlea, înainte de a descoperi celebritatea: ”Mi-a prins bine Liceul de Construcții”

Actorul Marian Râlea a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre trecutul său. Acesta a povestit că a făcut Liceul de Construcții, iar în perioada studenției a câștigat bani zugrăvind case.

”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul.

Marian Râlea a povestit că a făcut Liceul de Construcții, iar în perioada studenției a câștigat bani zugrăvind case.

Cum făcea bani Marian Râlea înainte de a deveni celebru. A vândut felicitări și mărțișoare

Reputatul actor a mai povestit și că a vândut felicitări și mărțișoare.

”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!… Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus acesta.

Citeste articolul pe Gandul