luni 17 ianuarie 8:39 PM

Abonare la google news

Cum se comportă Romică Țociu când prietenii nu-l lasă să plece


Romică Țociu, în vârstă de 59 de ani, știe cum să petreacă, fie că-i zi, fie că-i noapte! Alături de oamenii dragi, într-un local devenit deja familiar, din Nordul Capitalei. CANCAN.RO are imagini exclusive!


Fie că e pe scenă,  în emisiunile TV sau în compania prietenilor, Romică Țociu este cel care aduce buna dispoziție! Asta s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, când îndrăgitul actor a ieșit alături de câteva cunoștințe. Atmosfera a fost atât de plăcută încât artistului i-a fost dificil să plece din localul respectiv!

(CITEȘTE ȘI: ROMICĂ ȚOCIU E BUNIC PENTRU A DOUA OARĂ! ”AM PLÂNS DE BUCURIE!”)

Actorul a „scăpat” cu greu de prietenii săi

Un restaurant din zona de Nord a Capitalei avea să devină locul preferat al lui Romică Țociu, atunci când vine vorba de așa-zisele chermeze. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe fază și au imortalizat momentul în care artistul se „chinuia” să plece de la o astfel de întâlnire.

Romică Țociu pleacă de la restaurant/ Sursă foto: CANCAN.RO

În jurul prânzului, Romică Țociu s-a întâlnit cu prietenii lui buni. Au comandat ceva de mâncare, s-au pus la punct cu ultimele noutăți din viața fiecăruia, iar apoi artistul și-a dorit să plece. Dar nu a reușit așa de ușor pe cum ar fi crezut! Unul dintre amicii săi l-a „urmărit” până când s-a urcat în mașină și tot părea să vrea să-i mai comunice ceva. Văzându-se la volan, Romică Țociu a părut că-L prinde pe Dumnezeu de picior și s-a văzut „scăpat” de amicul mult prea insistent.

Care este „mărul discordiei” dintre Romică Țociu și Cornel Palade

Pe lângă faptul că sunt parteneri de scenă de mult timp, Romică Țociu și Cornel Palade sunt și prieteni buni. Aceștia au împărțit de-a lungul timpului și bune și rele, iar, deși nu au avut niciodată un moment în care să se certe rău, între ei au existat mici discuții. Actorii au încercat de fiecare dată să păstreze o limită și au avut grijă să nu o încalce niciodată.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…)

Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu la „Teo Show”.

„Ne-am certat de la o femeie”

Romică Țociu și Cornel Palade pe scenă/ Sursă foto: Captură video

Deși nu au existat niciodată conflicte mari între ei, Romică Țociu și Cornel Palade au menționat că, la un moment dat, o femeie a fost motiv de dispută între ei. Mai exact, soția lui Romică Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mai declarat Cornel Palade.

(VEZI ȘI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, MOMENT JENANT ÎN DIRECT. CE I-A REPROŞAT ROMICĂ ŢOCIU DESPRE DAN NEGRU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro