Abonare la google news

Cum s-a logodit Miki de la K-pital. Momentul ireal al cererii în căsătorie: ce s-a întâmplat

Miki de la K-pital și iubitul ei, Răzvan, au venit împreună astăzi în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Ei au spus secrete din relația lor, o relație de 18 ani. Cei doi însă nu s-au căsătorit cu acte și nici nu cred că acesta este secretul trăiniciei iubirii lor.

Cum s-a logodit Miki de la K-pital

Răzvan și Miki de la K-pital au povestit cum au devenit un cuplu, dar și când a avut loc momentul în care artista a primit inelul de logodnă.

”Ne-am cunsocut profesioanl, un an de zile am lucrat impreuna si am simtit ca este si altceva. Am facut primul pas cand am simtit ca e loc. Avem aceleasi subiecte de discutii, mai sunt si certuri minore. Există iubire intre noi, faci compromisuri. Acum, dupa 18 ani, e foarte bine, jucam la profesionisti, a fost si greu, dar daca apuci sa joci intr-o liga mică si faci fata, faci fata si in liga mare” a spus Răzvan, iubitul lui Miki.

De altfel, artista spune că nu se bazează pe o hârtie și că nu este disperată să se vadă căsătorită.

”Noi nu ne punem baza in acel petic de hartie. Sunt anumite femei care vor hartia aceea. Nu sunt disperata dupa casatorie”, a spus artista.

Noi amandoi am mai fost casatoriti cu alte persoane. Eu nu m-am vazut de mica ca o printesa, daca eram crescuta ca o printesa, poate ca imi doream. Când mi-a dat inelul de logodna locuiam la garsoniera, pe hol mi-a dat inelul. A fost ceva rapid”, a mai povestit frumoasa șatenă.

Miki preferă gesturile simple

Răzvan, iubitul lui Miki a mai spus că în trecut a mai pus la cale surprize speciale pentru iubita sa, care însă, nu a avut reacția pe care și-a dorit-o, iar de atunci, se limitează în a-i lua doar cadourile pe care le vrea ea.

”In relatia noastra nu avem dintr-astea cu Paris, cu gesturi marete, eu fac gesturi in fiecare zi pentru ea, in fiecare zi ii aduc flori. In general ne plac lucrurile naturale. I-am luat si o masina pe care si-o dorea foarte mult”, a spus Răzvan, iar Miki a continuat povestea.

”Cand am vazut masina, nu stiam cum sa reactionez. Eu nu sunt obisnuită sa primesc cadouri mari. Mă simteam prost”.

”De atunci, o sa ii cumpar numai ce vrea ea, nu mai fac regii”, a concluzionat și Răzvan, iubitul artistei.

Citeste articolul pe PlayTech