sâmbătă 3 iulie 8:00 PM

Abonare la google news

Cum s-a comparat Orban cu Ronaldo: De când Real Madrid a renunţat la el, nu a mai câştigat niciun Champions League


  • Ludovic Orban s-a comparat cu Ronaldo.
  • Orban: „Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou”
  • Președintele în funcție al PNL a mai spus că el nu a tranșat Congresul, așa cum a spus, zilele trecute Cîțu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, la Piatra Neamț, cu Ronaldo, amintit că după de fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei cupe Champions League, echipa a renunțat la el, iar această decizie s-a dovedit a nu fi una de bun augur.


Orban a spus, la Piatra Neamț, că după ce Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, care „probabil este prea vechi sau nu are suflu nou” nu a mai câștigat „niciun Champions League”, făcând aluzie la contracandidatul său la șefia PNL, Florin Cîțu, care aduce „un suflu nou” în partid.

„Îl știți pe Ronaldo? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou, de când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și acum au probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Președintele în funcție al PNL a mai spus că el nu a tranșat Congresul, așa cum a spus, zilele trecute Cîțu, dar „a tranșat ceva”, între care moțiunea de cenzură depusă de PSD, care a picat la vot.

La Congresul PNL din 25 septembrie, unde se alege conducerea PNL și-au depus candidatura pentru președinte Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!

Alephnews.ro