sâmbătă 4 decembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Cum pregătesc Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. sărbătorile de iarnă: „E prea mult!” FOTO


Sorana Cîrstea (31 de ani) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pregătesc din timp sărbătorile de iarnă! Cei doi îndrăgostiți au împodobit bradul, iar un detaliu le-a atras atenția fanilor.


Sorana Cîrstea se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă în România, alături de logodnicul Ion Țiriac Jr., pentru ca jucătoarea clasată pe locul 39 mondial să plece apoi la turneele din Australia.

Cu toate că nu o însoțește în deplasări, fiul fostului tenismen Ion Țiriac îi ridică moralul Soranei Cîrstea înaintea turneelor din circuitul WTA. Iar sărbătorile de iarnă vor fi un prilej de mare bucurie pentru cei doi, având în vedere că tenisul a intrat în pauză și vor putea petrece Crăciunul împreună.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. pregătesc din timp sărbătorile de iarnă

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. pregătesc din timp sărbătorile de iarnă, iar cei doi îndrăgostiți au împodobit deja bradul de Crăciun, așa cum se vede în imaginea postată de „Sori”! Fanii le-au atras însă atenția că bradul este împodobit prea strident: „Acel brad e mult prea împodobit!”, a comentat un utilizator pe Twitter.

Sorana Cîrstea s-a logodit cu fiul miliardarului Ion Țiriac, dar acesta este o prezență discretă și nu o urmărește pe jucătoarea din Târgoviște pe viu la turnee! În schimb, partenerul Soranei îi trimite sportivei mesaje de susținere în permanență.

Sorana Cîrstea țintește succesul în sezonul 2022

După ce a câștigat turneul de la Istanbul (Turcia) în sezonul recent încheiat, Cîrstea a fost surprinsă de camerele TV pe teren, dialogând cu partenerul ei, Ion Țiriac Jr! Acesta a felicitat-o pe Sorana, care a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e!”.

Sorana Cîrstea pregătește un sezon 2022 de succes! Sportiva din Târgoviște a dezvăluit pentru ProSport că a cooptat în staff-ul tehnic un preparator fizic străin! Acesta îl va înlocui pe Teo Cercel, omul care a fost angajat din nou de Simona Halep.

Prosport.ro