Cum poate un cetățean străin să ia permisul de conducere în Ucraina! Câte teste trebuie să treci și de ce e imposibil ca Florinel Coman să îl fi obținut legal: „Examenul se dă doar în ucraineană, fără translator” | SPECIAL

Florinel Coman a fost prins de poliție conducând autoturismul personal cu 165 km/h pe Autostrada Soarelui în timp ce circula spre București. Mai mult, acesta n-a putut prezenta polițiștilor nici permisul de conducere românesc, ci un act obținut într-o altă țară.

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina. ProSport vă prezintă pașii pe care trebuia să-i urmeze starul de la FCSB pentru a lua permisul în țara vecină. Informația conform căreia Coman a fost prins de poliție în România fără permis românesc a fost publicată în cursul zilei luni!

Ce trebuia să facă Florinel Coman pentru a obține permisul în Ucraina

Conform site-ului immigrationua.com/driver-license, „în Ucraina pentru a lua permisul de conducere trebuie să ai minimum 18 ani și să treci două examene teoretice și unul practic de conducere. De obicei, școala cu tot cu testare durează două luni”, iar conform sursei de mai sus „industria școlilor de șoferi din Ucraina e o zonă foarte ușor mituibilă”.

Pentru început trebuie să te înregistrezi ca nonrezident, apoi să depui mai multe acte. Ce-i foarte interesant este că testul a fost în limba ucraineană, fără translator.

Citeste si:  Denis Haruț, gata de debutul la FCSB! Anunțul lui Toni Petrea înaintea meciului cu Clinceni: „Nu ar fi o problemă să intre în echipă”

Documente necesare pentru obținere permisului în Ucraina

1. Copie scanată a pașaportului internațional;
2. O copie a permisului de ședere temporară sau permanentă în Ucraina;
3. Număr de indentificare fiscală ucraineană;
4. 4 fotografii cu dimensiunea de 3,5 x 4,5 cm.

„Florinel are permis. A avut 165 la oră și el nu a avut permisul la el. Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să îl găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar are permis și am înțeles că trebuie să-l predea” – Gigi Becali pentru ProSport

Florinel Coman, fără permis la volan: comunicatul poliției

Vestea că Florinel Coman a condus cu 165 de kilometri a fost comunicată de angajații Poliției Române.

Citeste si:  Florin Tănase, gata să intre pe teren în partida Universitatea Craiova - FCSB! Ultimele vești despre Florinel Coman

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Citeste si:  O asistentă din Cluj, prima româncă care a avut o reacție alergică după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID

Sursa: ProSport

 4 total views