Abonare la google news

Cum îți recuperezi mesajele de pe Whatsapp dacă schimbi telefonul. Trucul e super simplu VIDEO

Dacă ți-ai schimbat telefonul și vrei totuși să păstrezi mesajele de pe WhatsApp, trebuie să urmezi câțiva pași destul de simpli. În primul rând, va trebui să utilizezi același număr de telefon și același cont Google pe care le-ai folosit atunci când ți-ai creat contul.

Cum îți recuperezi mesajele de pe Whatsapp

Descarcă-ți aplicația WhatsApp în noul telefon și verifică-ți numărul de telefon. Apasă butonul restaurați pentru a îți recupera conversațiile și fișierele media din Google Drive.

După ce ai terminat procesul de restaurare, apasă înainte și toate mesajele și conversațiile îți vor apărea. La scurt timp vei avea acces și în fișierele media de pe WhatsApp.

Dacă nu ți-ai făcut backup în Google Drive, aplicația de WhatsApp va restaura automat datele din fișierul local de backup.

Cum salvezi mesaje și conversații șterse de pe WhatsApp

Telefonul tău stochează fișierele de backup timp de o săptămână. Dacă selectezi backup automat, totul va fi salvat pe telefon sub formă de fișier.

Îți poți recupera mesajele șterse și conversațiile din WhatsApp.  În cazul în care ai șters din greșeală mesaje sau o conversație le poți recupera din backup-ul făcut de Whatsapp zilnic. Deschide aplicația și mergi la setări, chaturi, backup și backup de chaturi. Asigură-te că ai backup configurat cu frecvența zilnic.

Pentru a recupera mesaje și conversații șterse, închide aplicația și reinstaleaz-o. Vei fi întrebat dacă dorești să recuperezi ultima copie salvată. Selectează da și îți vei recupera toate conversațiile și mesajele șterse.

În video-ul de mai jos ai pașii concreți pentru fiecare operațiune și cum să îți recuperezi mesajele de pe WhatsApp în caz că le-ai șters sau ți-ai schimbat telefonul. Totul e foarte simplu, dacă urmezi aceste proceduri:

 

 

Citeste articolul pe PlayTech