miercuri 24 noiembrie 11:40 PM

Abonare la google news

Cum își mai motivează Dan Petrescu jucătorii. A făcut trimitere la bugetul clubului, înaintea meciului cu Randers


Dan Petrescu a declarat înaintea meciului de joi, 25 noiembrie, cu Randers, că nu a renunțat la gândul calificării în primăvara Conference League. CFR Cluj are un singur punct după patru partide jucate în a treia competiție continentală.


CFR Cluj o duce bine în Liga 1. Cu toate acestea, noul mandat al lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor are o mare pată. Campioana României a arătat deplorabil în meciurile din Europa, iar bugetul clubului, și așa serios afectat, are de suferit.

Cum își mai motivează Dan Petrescu jucătorii. A făcut trimitere la bugetul clubului, înaintea meciului cu Randers

Dan Petrescu a prefațat meciul de joi, de la 22:00. Antrenorul speră ca echipa lui să obțină prima victorie din această toamnă.

Cu toate acestea, ardelenii nu sunt siguri că vor păstra șanse nici dacă vor obține cele trei puncte în deplasarea din Danemarca. Vor avea nevoie de un rezultat bun și din meciul dintre Jablonec și AZ Alkmaar.

„Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, locul 3 în Danemarca, au o echipă extraordinară. Randers are nevoie de victorie mâine, nu-i ajută egalul.

Noi avem o șansă la victorie, dacă Jablonec nu va câștiga mâine. Noi suntem într-o perioadă bună acum, mai bună decât înainte. Avem mici probleme de lot, dar dacă toți jucătorii vor fi bine din punct de vedere fizic vom avea o șansă.

Noi avem 2-3 jucători importanți cu probleme, să vedem dacă vor trece peste antrenamentul de azi. Petrila este cel mai mare absent, ar fi fost important să-l avem aici”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu face trimitere la bugetul clubului

„Meritam să avem patru egaluri în grupă, cum a reușit Randers. Cu puțin noroc nu am fi pierdut niciun joc.

Ar fi important și pentru bugetul clubului să câștigăm mâine. În țări precum Danemarca, Norvegia și Suedia trebuie să fii puternic pentru a câștiga”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

CFR Cluj are probleme financiare în ultima vreme. Cristi Balaj recunoaște grijile cu banii din cadrul clubului, dar spune că nu se pune problema unei insolvențe.

„Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară.

Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj.

Playsport.ro