sâmbătă 4 septembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Cum i-a fost spart casa lui Hagi


Casa lui Gheorghe Hagi din București a fost jefuită de un tânăr, care a reușit să sustragă din locuință bijuterii în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Prins în cele din urmă, infractorul a fost arestat și a primit o pedeapsă de 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Deși nu era nici pe departe la prima ispravă, bărbatul a considerat decizia judecătorilor prea aspră și a făcut contestație.


Filmul jafului de la casa lui Gheorghe Hagi, povestit de infractor

Casa lui Gheorghe Hagi din București a fost jefuită, în 2017, de un bărbat care a intrat în locuință prin efracție. În urma infracțiunii, făptașul s-a ales cu o pedeapsă de 8 ani și 8 luni de închisoare. De notat este faptul că era și recidivist, având la activ nu mai puțin de 15 spargeri. Cu toate acestea, bărbatului i s-a părut pedeapsa mult prea aspră și a contestat decizia judecătorilor. Mai mult, el s-a oferit să povestească și tot filmul jafului de la casa lui Gheorghe Hagi.

Hoțul s-a deplasat până la vilă cu autobuzul, după care s-a urcat pe un transformator și a pătruns în curte. Sistemul de alarmă al casei din Pipera-Băneasa a pornit în momentul în care geamurile au fost forțate, iar în scurt timp au ajuns la fața locului și organele de intervenție privată. Din nefericire pentru Hagi, agenții de securitate ajunsi la fața locului au crezut că a fost vorba de o eroare și au plecat, iar hoțul și-a continuat jaful. Infractorul, pe nume Marian F., a sustras tot ce i s-a părut de valoare din casă, în principal bijuterii. Ulterior, hoțul și-a petrecut noaptea în curtea „Regelui”, iar a doua zi a luat același autobuz către centrul Bucureștiului.

Printre bijuteriile luxoase care au fost furate s-au regăsit și câteva ceasuri de la firme consacrate, precum Cartier, Chopard, Franck Muller, Charles Hubert, Maurice Lacroix sau Rolex. Potrivit Wowbiz.ro, valoarea totală a bunurilor furate a fost estimată la aproximativ 50.000 de euro.

Hoțul, prins de poliție câteva zile mai târziu

În momentul în care a părăsit proprietatea familiei Hagi, hoțul a scăpat în curte o cutie de bijuterii. Aceasta a fost observată câteva zile mai târziu de șoferul familiei, care a alertat autoritățile. Ulterior, infractorul a fost surprins pe camerele de supraveghere și reținut de poliție.
Conform datelor oferite de autorități, bărbatul nu era la prima ispravă. El avea la activ 15 spargeri confirmate, iar pedeapsa pe care a primit-o după ce l-a jefuit pe Hagi a fost pe măsura: 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Hoțul a contestat decizia judecătorilor

În speranța că va primi o pedeapsă mai mică, bărbatul a contestat decizia judecătorilor și a acceptat să povestească tot filmul jafului. De asemenea, pe lângă cei peste 8 ani de închisoare a primit și obligația de a-i despăgubi pe toți cei de la care a furat.
Conform dezvăluirilor făcute de hoț, el a vândut ceasurile furate din casa lui Hagi. Cumpărătorul a fost un bărbat pe care l-a cunoscut în târgurile din București:

„Bunurile sustrase le-a vândut a doua zi de dimineață. Unui bărbat pe care îl cunoștea de aproximativ 2 ani de zile, a cărui poreclă este “M___”. L-a cunoscut prin târgurile din București și locuiește în zona Lăptari-T__, Sector 2. În schimbul acelor ceasuri a primit suma de 3.000-4.000 de euro”, se arată în dosarul de la Judecătoria Buftea.

Drama care a topit sufletul familiei Hagi. Istoria durerii, trecută prin ochii copilului.

Playsport.ro