Abonare la google news

Cum explică Becali disperarea de a o încurca pe Steaua

Gigi Becali a trimis mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2, pentru a evolua sâmbătă contra celor de la CSA Steaua, în Liga 3. Derby-ul de pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua poate lămuri în mare măsură câștigătoarea Seriei a 4-a din eșalonul terț, înaintea meciurilor de baraj pentru promovarea în liga secundă. Cum explică Becali disperarea de a o încurca pe Steaua.

Cum explică Becali disperarea de a o încurca pe Steaua

CSA Steaua și FCSB 2 sunt despărțite de două puncte în clasamentul Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Lider este CSA Steaua, cu 26 de puncte, urmată de FCSB 2, cu 24 de puncte. Bogdan Argel Vintilă a primit întăriri de la prima echipă, la ordinul lui Gigi Becali. Patronul FCSB a decimat lotul, fără să țină cont de faptul că echipa din Liga 1 are un meci important tot sâmbătă, în deplasare cu UTA. Mai mulți jucători ai primei echipe se regăsesc în primul 11 trimis în teren de Bogdan Vintilă în confruntarea cu CSA Steaua. Cum explică Becali disperarea de a o încurca pe Steaua.

Am trimis la echipa a doua ce am putut să trimitem! Am trimis copiii, ca să fie echilibrat jocul și să se facă dreptate. Să îndrepte Dumnezeu mizeria pe care au făcut-o ei! Am trimis niște jucători ca să câștigăm meciul, ca să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie. Becali aduce 300 de milioane la bugetul României, a adus calificări la Europa, dar facem în Liga 3 o echipă ca să îi luăm toată munca?! Acolo e sudoarea mea, meciul de azi, din Ghencea, se joacă pe un teren făcut de mine. Un milion de euro am investit, în tribune și gazoane. Au furat sudoarea și munca, dar poate face Dumnezeu dreptate”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Octavian Popescu, Nedelecu, Soiledis, Buziuc, Niță, Simion, Oaidă și Șut sunt jucătorii trimiși de Becali la echipa secundă.

Citeste si:  Ministerul Sănătăţii explică de ce au apărut noi tulpini de SARS-CoV-2

Primul 11 al celor de la FCSB 2 în meciul cu CSA Steaua: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Ad. Niță, Buziuc, Oct. Popescu.

Cum explica Gigi Becali disoerarea de a o incurca pe SteauaCum explica Gigi Becali disoerarea de a o incurca pe Steaua

FCSB joacă sâmbătă seara, la Arad

Tot astăzi, echipa care joacă în Liga 1 are meci cu UTA, în deplasare. Un meci pe care antrenorul Toni Petrea speră să-l câștige, chiar dacă a fost pus în dificultate în alcătuirea primului 11. Arădenii traversează o perioadă excelentă. În ultimele șase etape au o singură înfrângere, cu CFR. UTA se anunță o candidată la play-off.

Vom întâlni o echipă bună, o echipă cu dublă motivație. În primul rând, faptul că sunt aproape de play-off și, în al doilea rând, că au câștigat doar un meci pe teren propriu. Motivația și ambiția lor vor fi foarte mari.

În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să acumulăm alte trei puncte în clasament”, a declarat Toni Petrea, înaintea meciului de la Arad.

Meciul UTA – FCSB e programat la ora 20:00. Aflată la egalitate de puncte cu FCSB, CFR așteaptă un pas greșit al roș-albaștrilor. Campioana CFR joacă duminică, de la ora 20:30, pe teren propriu cu Politehnica Iași.

Citeste si:  Gabriel Diaconu, psihiatru, despre evacuarea de la Foișor: Domnule ministru Harababură, unde e respectul pentru demnitatea umană aici?

 

Citeste articolul pe PlaySport

 16 total views