Abonare la google news

Cum au stat elevii în bănci la redeschiderea școlilor FOTO

Cursurile au fost reluate luni, 8 februarie, iar la Colegiul Național din Iași a fost present chiar primarul, Mihai Chirica. El a intrat într-una dintre clase, unde a luat cuvântul. Cum au stat elevii în bănci?

Aceștia au respectat regulile, păstrând distanțe între ei, în sensul că au stat câte unul în bancă. Asta și pentru că nu toți elevii participă efectiv la școală. Mihai Chirica a luat și el parte, alături de un medic specialist, la redeschiderea școlii și a oferit câteva sfaturi de protecție anti-COVID-19 elevilor, scrie bzi.ro. (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL EDUCAȚIEI, DESPRE TEMATICA DE BAC ȘI EVALUAREA NAȚIONALĂ. CE SUBIECTE VOR PRIMI ELEVII LA EXAMENELE NAȚIONALE)

Cum au stat elevii în bănci în prima zi de la redeschiderea școlilor

Pe de altă parte, managerul instituţiei, prof. dr. Elena Calistru, este şi ea alături de edil. Pe imagini se poate vedea faptul că elevii respectă distanţarea fizică, fiind singuri în bancă. (NU RATA: ÎN CE CONDIȚII SE ÎNTORC ELEVII LA ȘCOALĂ: ”DACĂ E AȘA, 2,4 MILIOANE DE COPII REVIN!”)

Primarul a verificat și modul în care funționează infrastructura dedicată cursurilor online. Alături și de managerul instituției, prof. dr. Elena Calistru.

Sursa: Cancan