Abonare la google news

Cum au fost prinși doi elevi în toaleta școlii. Directoarea adjunctă, șocată și ea: ”Chiar foarte puțin”

Situație șocantă într-o școală dintr-o comună din județul Călărași! Asemenea eveniment s-a mai petrecut de-a lungul timpului într-o instituție de învățământ, dar nu între doi elevi cu vârste atât de mici. Directoarea adjunctă și familiile copiilor sunt șocați.

Doi elevi minori, surprinși în ipostaze șocante în toaleta școlii

Doi elevi din ciclul gimnazial sunt protagoniștii unor scene șocante. Minorii au întreținut relații intime chiar în toaleta școlii, în timpul orelor. În timpul acesta, conducerea Școlii Generale din Budești, județul Călărași, e acuzată că a încercat să mușamalizeze cazul. Mai exact, totul s-a petrecut între un băiat din clasa a VIII-a și o fată din clasa a VI-a.

Scandalul a izbucnit după ce copilul s-a lăudat pe internet cu fapta sa. Directoarea adjunctă a susținut că directorul știa și că a încercat să mușamalizeze întâmplarea, pe motivul ca minorii să fie protejați. În urma celor aflate de presă și a declarațiilor celei din urmă au aflat și părinții elevilor, primăria, poliția, dar și Parchetul. Cazul s-a întâmplat pe data de 19 februarie.

Citeste si:  DOCUMENT. Concluziile Corpului de control după incendiul de la Balș. Detectoare de incendiu, doar în camerele medicilor și asistentelor

„Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”
Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generala Budeți, județul Călărași

S-a mușamalizat

Ionel Matei, viceprimarul localității Budești: Învățăm copiii să facă sex în școală? Ce înseamnă asta?
Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești: Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat.
Reporter: În ce sens?
Daniela Dan: În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a… Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii.
Reporter: Cine a vrut să fie secret acest subiect?
Daniela Dan: Secret… Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii. (Sursa: Digi24)

  • Cazul este anchetat de Poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Minorii au fost despărțiți la moment, eleva în vârstă de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului, iar băiatul a rămas în școala din Budești. Profesorii din cadrul instituției au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o nouă sarcină – să supravegheze toaletele mai des.
Citeste si:  Soția lui Ilie Năstase, șocată după ce a fost bătută de fostul mare tenismen! „Și acum îmi tremură picioarele. Bine că am ieșit teafără de acolo” | EXCLUSIV

Citeste articolul pe PlayTech

 48 total views