Abonare la google news

Cum arată soția medicului Valeriu Gheorghiță.

Cum arată soția medicului Valeriu Gheorghiță. La doar 38 de ani, medicul român a primit cel mai important proiect al carierei sale și se pare că descurcă foarte bine. România are aproximativ 1.300 de persoane vaccinate, dintre care 672.686 şi cu doza a doua.

Valeriu Gheorghiță este medic primar în Boli Infecțioase la Spitalul Militar Central din București din anul 2012, acesta a cunoscut o evoluție rapidă în carieră. Facultatea a terminat-o la Târgu Mureș, la fel ca și Raed Arafat, în anul 2006.

Citeste si:  ENTR: O nouă platformă multimedia digitală în mai multe limbi pentru tinerii europeni. G4Media este partener în proiectul pan-european

Medicul este originar din județul Argeș și provine dintr-o familie mare, fiind trei frați la părinți. Tatăl este fost angajat la Ocolul Silvic, iar mama sa este recunoscută ca fiind o persoană deosebit de credincioasă, conform voxbiz.ro.

Citește și: Limitarea circulaţiei pe timp de noapte ar fi mai eficientă de la ora 18. Propunerea unui expert în sănătate care pune pe jar românii

Cum arată soția medicului Valeriu Gheorghiță. Medicul are o viața agitată din momentul în care a debutat campanie de vaccinare în România și petrece puțin timp acasă. Soția sa, cu care formează un cuplu de mai mulți ani și cu care are împreună doi copii, îl încurajează constant și îi transmite energie pozitivă.

Citeste si:  Cât costă să schiezi în Poiana Braşov, în 2021. Iată cât trebuie să plăteşti pentru o zi completă pe pârtie!

„Ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile. Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi. Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu”, spunea Valeriu Gheorghiță în urmă cu ceva timp referitor la relația cu soția sa.

Citeste si:  Valeriu Gheorghiță: O treime din cei programați la vaccinare cu AstraZeneca nu s-au prezentat și peste 200.000 s-au restras

Citește și: Valeriu Gheorghiţa vrea ca România să ajungă la 4 milioane de persoane vaccinate, până de Paşte. În aprilie vor fi administrate peste 100.000 doze pe zi

Citeste articolul pe RomaniaTV

 49 total views