Abonare la google news

Cum arăta Monica Pop acum 40 de ani. Fotografie inedită cu celebra doctoriță

Monica Pop  (58 de nai) și-a anunțat prietenii că a împlinit 40 de ani de când s-a căsătorit cu soțul ei, inginerul Mircea Pop. Celebra doctoriță a postat și o imagine de acum 40 de ani, de la cununie.

Medicul oftalmolog Monica Pop a postat pe Faceboook o fotografie inedită, de acum 40 de ani, de la cununia cu soțui ei, inginerul Mircea Pop.

„40 de ani! Incredibil! Cind au trecut ?!”, scrie Monica Pop la fotografia „alb – negru” realizată în 1981.

Postarea Monicăi Pop are peste 250 de comentarii de felicitări și de urări foarte frumoase.

Citeste si:  Doctorița de păsărici prostește graviduțele

Mircea Pop este inginer chimist și cercetător științific

Mircea Pop este inginer chimist și cercetător științific în chimie organică. Monica și Mircea Pop au împreună o fată, profesoară de limba franceză, care la rândul ei este mămică.

„Întâlnirea cu soțul meu, Mircea Pop, om de ştiință, care m-a sprijinit profesional enorm, a fost esențială”, spunea medicul în urmă cu mai mulți ani.

Monica Pop: „El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă”

„Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici.

Citeste si:  Document. Un grup de lucru pentru decesele COVID fusese înființat la nivelul cabinetului fostului secretar de stat Andreea Moldovan

Și faceam chiar și câte  zece gărzi într-o lună pentru a putea s-o ținem la școală”, mărturisea Monica Pop în urmă cu mai mulți ani la Antena Stars.

Monica Pop a fost foarte mulți ani directoarea Spitalului de Urgență Oftalmologică din București și este considerată un medic oftalmolog foarte bun.

Monica Pop s-a vindecat de cancer

Aceasta s-a remarcat și prin declarații suprinzătoare, mai ales în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Citeste si:  Monica Pop, atac nemilos la adresa lui Vlad Voiculescu: "Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? E de noaptea minții!"

Doctorița, care se apropie de vârsta de 70 de ani, a mărturisit că a trecut printr-o boală foarte grea.

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Cam la două luni aveam niște crampe foarte puternice, care mă țineau cam o zi. Am crezut că sigur aveam un colon iritabil, pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine”, a povestit medicul despre experința cu această boală.

 

 

 

 

 

Citeste articolul pe Gandul