luni 23 august 6:00 PM

Abonare la google news

Cum arată echipa CSM București pentru noul sezon … la masculin! Clubul „a sărit” peste Cupa EHF în acest sezon, dar lotul nu arată rău. La echipă au fost aduși 5 jucători de la Steaua și Dinamo


CSM București rămâne o echipă cu pretenții în Liga Zimbrilor. Chiar dacă formația pregătită de Eliodor Voica a primit o grea lovitură, prin faptul că nu a fost înscrisă în Cupa EHF, unde ar fi avut dreptul să participe.


Din lot mai fac parte doar doi străini, Selicani Teixeira și Samvel Aslanian, care s-a reîntors de la Steaua.

Tot de la clubul din Ghencea a sosit portarul Alexandru Bucătaru. De la campioana Dinamo au fost aduși trei jucători, Alexandru Asoltanei, Tudor Botea și Andras Szasz.

Cum arată echipa CSM București pentru noul sezon … la masculin! Clubul „a sărit” peste Cupa EHF în acest sezon, dar lotul nu arată rău

CSM București a plecat la drum tot cu Eliodor Voica în postura de antrenor principal. Lotul a suferit câteva modificări, dar echipa rămâne una cu pretenții în Liga Zimbrilor. Asta în ciuda faptului că formația masculină nu a fost înscrisă în Cupa EHF. „Tigrii” au potențial de a termina în Top 5.

Eliodor Voica va avea în proporție de 90% doar jucători români

Lotul pentru sezonul 2021-2022 arată astfel:

  • Portari: Mihai Merlă, Alexandru Pașca și Alexandru Bucătaru.
  • Extreme: Chike Osita Onyejekwe, Mihai Alexandru Asoltanei, Mihai Nica, Alexandru Tărâță și Andrei Mitu.
  • Linia de 9 metri:
  • Nicu Ungureanu, Selicani Teixeira, Tudor Botea, Cosmin Capotă, Mihai Milu, Emilian Turcu, Samvel Aslanian, David Bogdan Voica.
  • Pivoți: Vlad Adrian Rotaru, András Szász, Iulian Jerebie, Dan Cristian Duță.

Adrian Rotaru a devenit și cel mai vechi component al echipei, singurul care a rămas pe loc după ce generația 94-95 a fost adusă de Cristian Gațu la club în 2013.

Cum ar arăta un prim „7”

Am reușit sa obținem prelungirea pentru încă un sezon cu cel mai vechi component al echipei masculine de handbal seniori. Este vorba despre Vlad Adrian Rotaru, sportiv aflat la vârsta maturității profesionale și care dorește să demonstreze că atât antrenorul de la club, cât și noul antrenor al echipei naționale se pot baza pe serviciile lui”, a declarat zilele trecute Cristian Stamate, managerul echipei masculine.

Echipa masculină a trecut prin dificultăți financiare în ultimele sezoane. În noua ediție de campionat, baza va fi pusă în principal pe jucătorii români. Un prim „7” arată însă bine pe hârtie:

Merlă (Bucătaru) – Chike (Asoltanei), Botea, Teixeira, Aslanian (Ungureanu), Tărâță, Rotaru (Szasz). CSM București își începe sezonul oficial la masculin pe 1 septembrie, într-un meci pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud. „Delfinii” vor fi atunci între două jocuri în Liga Europeană cu Csurgoi.

Prosport.ro