Abonare la google news

Cum arată David Pușcaș? Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a schimbat total

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a schimbat radical. Acesta a abordat un nou look, iar machiajul strident și pantofii cu toc nu lipsesc. Tânărul îi surprinde zilnic pe internauți cu postările sale.

David Pușcaș are acum 22 de ani și s-a schimbat complet. Acesta nu mai vorbește cu Luminița Angel, s-a mutat singur și își ocupă tot timpul cu rețelele de socializare. Acesta a încercat o carieră în televiziunea, chiar și în muzica, însă de ceva timp se dedică rețelelor de socializare, în special Instagramului.  (CITEȘTE ȘI: FIUL LUMINIȚEI ANGHEL, ÎN PERICOL! TÂNĂRUL A FOST SNOPIT ÎN BĂTAIE ȘI STRIGĂ DUPĂ AJUTOR)

David Pușcaș este foarte activ în mediul online și își surprinde de fiecare dată urmăritorii. Tânărul și-a schimbat look-ul, iar acum apare adesea machiat intens la ochi, cu buzele roșii și unghiile făcute. Tânărul are un piercing în sprânceana stângă, dar și un cercel în ureche. Aceasta a adoptat o înfățișare excentrică și este criticat de unii internauți.

Într-o altă postare de pe Instagram, David Pușcaș apare îmbrăcat într-o jachetă de blugi, iar în picioare are pantofi cu toc. Tânărul este accesorizat cum trebuie, pe cap poartă o pălărie albastră asortată cu o geantă de aceeași culoare.

David Pușcaș nu s-a împăcat cu mama lui

Luminița Anghel l-a adoptat pe David și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă.

Scandalurile au început din momentul în care artista i-a cerut lui David să își găsească un loc de muncă. Tânărul a acuzat-o la acel moment pe mama sa că vrea să scape de el, pentru că a făcut un copil pe cale naturală. Acesta susține că de luni bune, Luminița Anghel nu îl mai ajută cu bani și că în momentul de față el se întreține singur.

(VEZI ȘI: DAVID PUȘCAȘ, FIUL LUMINIȚEI ANGHEL, ÎȘI STRIGĂ DUREREA PE FACEBOOK: ”NU AM O FAMILIE CĂREIA SĂ-I PESE”)

Citeste articolul pe Cancan