Abonare la google news

Cum ajunsese Magaye Gueye să fie evitat de fotbaliștii lui Dinamo: ce sume le cerea împrumut colegilor și de ce refuzau să îl mai ajute cu bani | EXCLUSIV

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, cel care a făcut de râs clubul din Ștean cel Mare, după ce a fost prins că s-a dopat cu cocaină, va părăsi pe ușa din spate fotbalul românesc.

ProSport a aflat amănunte uluitoare despre atacantul lui Jerry Gane, în timp ce jucătorii lui Dinamo și-au dat foarte repede seama cu ce fel de om au de-a face în vestiar și începuseră să îl evite destul de mult în ultimul timp.

Cum ajunsese Magaye Gueye să fie evitat de fotbaliștii lui Dinamo: „Începuse să se împrumute de la 500 de lei până la 3.000 de lei fără să mai restituie banii!”

Magaye Gueye (30 de ani) a venit la Dinamo cu un fizic de rugbist, dar staff-ul tehnic l-a băgat imediat într-un regim de slăbire. Atacantul lui Dinamo era și un crai de noapte, chiar dacă după ora 23:00 în București erau unele restricții de circulație din cauza pandemiei.

Surse din vestiarul lui Dinamo ne-au făcut dezvăluit lucruri incredibile despre atacantul lui Jerry Gane. „Magaye și-a intrat repede în rol în vestiar și a început să ceară încă de când a venit la Dinamo diferite sume de bani împrumut de la colegii săi. Nimeni nu înțelegea ce tot face cu banii, dar a părut dubios de la început. El stătea la hotel, iar clubul îi plătea camera, dar Magaye mereu se plângea că nu are bani. Toți aveau probleme cu banii în acea perioadă, dar chiar și așa băieții au zis că este bine să îl ajute. Cerea de la băieți sume de la 500 de lei până la 3.000 de lei sub formă de împrumut.

Vă repet: a fost ajutat, dar când a început să ceară sume și mai mari, nu i-a mai dat nimeni bani, deoarece el nici nu-și onora datoriile. Băieții începuseră să îl marginalizeze, deoarece trăgeau săptămâni bune de el ca să își recupereze banii. Iar, după ce au apărut în presă imaginile deja celebre cu el și cu acele femei, băieții chiar glumeau între ei că era tras. Și uitați că până la urmă acest lucru făcea individul ăsta. Nimeni nu știe de unde naiba făcea el rost de cocaină, dar este clar acum ce făcea cu banii”, a dezvăluit sursa respectivă.

DDB, reacție explozivă după scandalul „cocaina la Dinamo”: „ În jacuzzi a avut o prezență mult mai fulminantă! Nu înțeleg de ce s-a insistat cu acest mobilier”

Andrei Gerea, membru DDB și fost ministru, are o reacție extrem de dură la adresa atacantului lui Dinamo. Gerea a declarat în exclusivitate pentru ProSport că echipa nu va fi afectată și că este bine că a scăpat de jucătorul senegalez.

„La 100 și ceva de kilograme, puteam să stau și eu în teren, așa ca el. Nu e o surpriză pentru mine. S-a văzut pe teren că era absent total. În jacuzzi a avut o prestație mult mai fulminantă.

„Eu nu înțeleg de ce s-a insistat cu acest mobilier. Am jucat mereu cu un om în minus. Aveam atacanți care puteau să joace în locul lui. Dinamo nu va fi afectată, bine că ne-am eliberat”, a declarat Andrei Gerea pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport