vineri 3 decembrie 4:33 PM

Abonare la google news

Cum a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere a antrenorului ei! Dovada că Adrian Marcu a devenit parte din „familie”


Simona Halep (30 de ani) i-a fost alături antrenorului Adrian Marcu în ziua în care acesta a împlinit 59 de ani! Înlocuiturul lui Darren Cahill a devenit parte din „familia” jucătoarei de tenis.


Darren Cahill, reputatul tehnician australian care a pregătit-o pe Simona Halep timp de șase ani, este deja istorie! Constănțeanca are o nouă relație de mentorat, cu Adrian Marcu.

Adrian Marcu a fost prezent la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, atunci când nu era încă anunțat oficial în staff-ul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros. Simona nu a uitat gestul frumos al antrenorului și i-a fost alături acestuia de ziua de naștere.

Cum a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere a antrenorului ei

Cum altfel puteau sărbători Simona Halep și Adrian Marcu ziua de naștere a antrenorului decât pe terenul de tenis! Cei doi s-au întâlnit la antrenament, iar sportiva i-a urat „La mulți ani!” noului ei mentor, inclusiv printr-o postare Instagram. De la „petrecere” nu a lipsit preparatorul fizic Teo Cercel, revenit în echipa Simonei Halep după despărțirea de Sorana Cîrstea.

Simona Halep s-a reorientat spre Adrian Marcu după despărțirea de Darren Cahill, iar alegerea româncei a părut riscantă la prima vedere! Tehnicianul a absentat din circuit în ultimii ani – a activat ca vicepreședinte la Federația Română de Tenis (FRT), iar după despărțirea de Simona în anul 2013 a mai colaborat doar cu Andreea Mitu.

Cum a câștigat Adrian Marcu un punct în locul Simonei Halep la Moscova

Adrian Marcu a fost foarte implicat la turneele la care a însoțit-o pe Simona Halep în ultima parte a sezonului! El a fost luat de val la Moscova și a încălcat regulamentul în timpul meciului cu Veronika Kudermetova din optimi, câștigând practic un punct în locul Simonei. Marcu a îndemnat-o pe Halep, printr-un semn cu degetul, să solicite challenge, lucru strict interzis de regulament.

Constănțeanca și-a ascultat antrenorul și a fost inspirată, dar și norocoasă pentru că arbitrul de scaun nu a sesizat gestul făcut de Marcu. Simona Halep a câștigat punctul și inclusiv partida din optimi la Moscova cu 6-1, 7-6(4), dar în meciul care a urmat nu a fost la fel de norocoasă! Maria Sakkari i-a administrat sportivei noastre o înfrângere dură, scor 4-6, 4-6 în sferturile de finală.

Prosport.ro