Abonare la google news

Cum a reușit Daniel Ghiță să se facă de râs în toată țara. Ce a scos pe gură s-a viralizat instant

Cum a reușit Daniel Ghiță să se facă de râs în toată țara! Luptătorul a devenit vedetă în Parlament, însă nu pentru reușitele sale sportive, ci în urma unui discurs agramat susținut în fața tuturor. Vizibil emoționat, fostul combatant de kickboxing a formulat de la tribuna Camerei Deputaților multe fraze lipsite de coerență și acorduri. Iată ce a putut scoate pe gură Daniel Ghiță.

Cum a reușit Daniel Ghiță să se facă de râs în toată țara

Fostul campion din kickboxing, Daniel Ghiță  (39 de ani), se află la primul său mandat în scaunul de deputat, regăsindu-se toamna trecută pe listele PSD Ilfov. Însă, se pare că pentru el este mai ușor să lupte în ring cu adversari grei, decât să stea la tribuna Camerei Deputaților și să le vorbească oamenilor. Cum a reușit Daniel Ghiță să se facă de râs în toată țara? Ei bine, simplu, printr-un discurs cu multe greșeli de exprimare, lipsit de coerență. Deși avea discursul pregătit de dinainte, emoțiile și-au spus cuvântul. Astfel, a ajuns să comită multe greșeli de expimare.

Citeste si:  Beatrice Mahler: „Consultăm în ambulanțe, am fost nevoiți să facem resuscitarea chiar în autospeciale”

Daniel Ghiță a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților pentru a îi răspunde lui Mihai Polițeanu, un alt deputat, din partea USR PLUS. Acesta și-a început discursul prin a spune că se va exprima „cu bună credință și speranță, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competența respectivă, dar în mod misterios ținute pe loc”, scrie playsport.ro. Iată cum a continuat discursul lui Daniel Ghiță.

Citeste si:  Maria Grapini a amenințat că dă în judecată Times New Roman: "Dacă nu veți șterge aiureala postată, vă voi da în judecată"

„Sunt colegi de-ai noștri din Parlament care efectiv aruncă de fiecare dată cu noroi, vorbe fără acoperire în fapte, delațiuni mizerabile, specifice fostei securități. Ce să înțelegem de aici, că aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi, sau că unii dintre noi sunt copiii foștilor securiști, care au distrus destine și vieți?”, a mai spus, printre altele, Daniel Ghiță.

Daniel Ghiță, primul kickboxer român care a ajuns în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo

Daniel Ghiță, supranumit și „Samuraiul sălbatic” a fost primul kickboxer român care a ajuns în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo, din 2010. De asemenea, pe 11 august 2009, el a obținut recordul pentru cea mai rapidă victorie asupra a trei adversari, într-un turneu piramidal de K-1. Atunci, el i-a bătut pe cei trei în numai 5 minute și 15 secunde.

Citeste si:  La o zi după anunțarea restricțiilor, Raluca Turcan a încălcat legea. Imaginile cu ea s-au viralizat instant

Trei ani mai târziu, Daniel Ghiță, renumit pentru loviturile sale de picior, a câștigat titlul mondial în cadrul circuitului „Showtime”. De-a lungul carierei sale, el a adunat 51 de victorii în kickboxingul profesionist, din 62 de partide disputate. 40 dintre acesrea au fost prin KO.

Citeste articolul pe PlayTech

 14 total views