miercuri 13 octombrie 2:30 PM

Abonare la google news

Cum a reacționat un taximetrist când Ilie Năstase a apelat la serviciile sale! Nici nu a vrut să audă de cursă


Ilie Năstase a fost refuzat în plină stradă de către un taximetrist. Nici celebritatea, nici titlurile sau trofeele n-au contat în această situație. Fostul lider ATP a fost nevoit să accepte situația.


Situație dificilă pentru Ilie Năstase

În urmă cu puțin timp, Ilie Năstase a fost surprins în timp ce ieșea dintr-o clinică din București. Fostul lider ATP a venit fără mașină, astfel că a fost nevoit să-și caute un taxi pentru a ajunge la următoarea destinație. Fiind aproape de o stație de autobuz și de taxiuri, fostul sportiv de performanță a mers pe jos până acolo.

Dorind să se urce în taxiul parcat pe marginea străzii, Ilie Năstase a fost refuzat vehement, potrivit spynews. Celebritatea, trofeele sau titlurile nu au contat în această situație. Este posibil ca șoferul să-l fi refuzat pe Ilie Năstase dacă cel din urmă nu este vaccinat. Din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, restricțiile din Capitală s-au înmulțit și majoritatea oamenilor încearcă să-și ia măsuri de protecție.

Nu mică i-a fost mirarea lui Ilie Năstase atunci când nu i s-a dat voie să urce în taxi, însă s-a conformat. Sportivul a mers către alt taximetrist, reușind astfel să plece într-un final din plină stradă. Menționăm că anul acesta Ilie Năstase a reușit să-și recupereze permisul de conducere după trei ani în care a fost „pieton”.

Apartament de lux, scos la vânzare

Fostul lider ATP a luat decizia să scoată la vânzare un apartament de lux pe care îl deține în stațiunea Mamaia. Mai exact în complexul rezidențial Caelia. Potrivit ISE, în 2018 un apartament în complexul Caelia costa între 350.000 și 500.000 de euro, fiind de 10 ori mai scump decât un apartament în Constanța.

În acest moment Ilie Năstase cere pentru apartamentul din „paradisul imobiliar al milionarilor” 540 de mii de euro. Apartamentele beneficiază în complexul rezidețial de centru SPA, piscină, saună uscată și umedă.

Locuința pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasată la parterul clădirii și are acces direct privat către terasa proprie de aproximativ 80 mp și către plajă. Compartimentarea este una generoasă, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28 mp și un dormitor de peste 23 mp, ambele cu ieșire pe plajă, o baie principală de 8 mp, o toaletă, bucătărie, hol și un spațiu tehnic.

Apartamentul este luminos, vesel și plin de energie și se vinde mobilat și utilat. Beneficiază și de un loc de parcare propriu în clădirea adiacentă, în parcarea de 11 etaje din proximitatea complexului”, se arată pe site-ul imobiliare.ro.

Inquam Photos / George Călin

Playsport.ro