marți 19 octombrie 2:06 PM

Abonare la google news

Cum a reacționat Edi Iordănescu după criticile lui Gigi Becali. Semnal de alarmă tras de antrenorul FCSB

Edi Iordănescu a reacționat după criticile lui Gigi Becali și a încercat să explice de ce jocul FCSB-ului nu îl poate mulțumi pe patron. Tehnicianul roș-albaștrilor spune că este imposibil ca echipa să se prezinte la cel mai bun nivel în condițiile actuale. Roș-albaștrii au constant probleme de lot, din cauza accidentărilor și a infectărilor cu Covid-19, iar la ultima partidă din campionat au avut doar 13 jucători în lot.


„De când am venit la echipă am avut probleme imense”. Edi Iordănescu a reacționat după criticile lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a reacționat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, la scurt timp după criticile lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului l-a pus la colț pe Iordănescu Jr. după duelul FCSB – CS Mioveni 3-0. Becali a spus că antrenorul său nu și-a pus amprenta până în acest moment asupra jocului, iar echipa nu are cele mai bune evoluții. Cel mai tare, Gigi Becali a fost deranjat de faptul că FCSB nu are o posesie atât de mare pe cât își dorește el.
Fără a face trimitere directă la declarațiile patronului, Edi Iordănescu a încercat să explice de jocul echipei nu este încă la cel mai ridicat nivel. Problemele constante de lot l-au împiedicat pe Iordănescu Jr. să lucreze cu fotbaliștii așa cum și-ar fi dorit:

Ce trebuie să înţeleagă lumea este că problema mare nu o reprezintă doar absenţele de la un anumit joc sau faptul că de când am venit la echipa am avut probleme imense şi continue cu jucători accidentaţi şi covid. Ci că procesul de pregătire este dat peste cap total.
Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru. Iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile. Toate aceste lucruri ne afectează puternic.
După o pauză de două săptămâni, ai nevoie de cel puţin 2-3 săptămâni să te repui pe picioare. Iar jocurile şi adversarii nu te aşteaptă. Oricum mergem cu încredere înainte!!”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Mihai Stoica neagă o posibilă ruptură între Edi Iordănescu și Gigi Becali

După ce s-a zvonit că Edi Iordănescu și-ar fi anunțat apropiații că urmează să plece de la FCSB, Mihai Stoica a ieșit la atac. Managerul general al echipei roș-albastre a ținut să îi asigure pe fani că totul este în regulă la echipă, iar Edi Iordănescu va fi în continuare antrenor. Asta după ce liderul galeriei FCSB a spus că „nici nu vrea să își închipuie” o plecare de pe banca tehnică a lui Iordănescu Jr.


Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ipoteză neașteptată. „Poate ăsta e scopul lui Gigi Becali”. Ce planuri are patronul FCSB cu Edi Iordănescu.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !