luni 23 august 10:06 PM

Abonare la google news

Cum a lăsat un bărbat o cameră de hotel la check-out!


Un bărbat a stârnit numeroase reacții pe internet, după ce le-a arătat cum a lăsat o cameră de hotel la check-out.


Creatorul de conținut Darren Dowling, din Scoția, a făcut furori în mediul online, după ce a distribuit o imagine în care le arată prietenilor virtuali cum și-a lăsat camera de hotel înainte de check-out. Acesta a reușit să stârnească numeroase reacții din partea internauților. De-a lungul timpului, s-au întâlnit și persoane care lasă camera de hotel curată, aranjată, dar și persoane care lasă un ”dezastru” în urma lor. Creatorul de conținut pare-se că se încadrează în prima categorie amintită mai sus, lăsând așternuturile de pe patul din camera de hotel într-un colț, pentru a fi spălate de personalul care se ocupă cu acest lucru în unitatea de cazare, arată The Mirror.

”Este corect sau greșit?” – întrebarea lui a stârnit controverse pe internet

”Încerc mereu să las camera de hotel așa, înainte să plec. Este corect sau greșit?”, este mesajul transmis de Darren. Iar, odată cu întrebarea aceasta, au apărut și reacțiile în mediul online, fiind vorba despre răspunsuri mixte.

„Am fost întotdeauna unul care stivuia farfurii pentru chelner / chelneriță și mereu am dus paharele înapoi la bar. Dar nu m-am gândit niciodată să fac asta într-un hotel. Totul are un început”, a spus un internaut.

O altă persoană i-a scris: ”Mă face foarte fericită să văd când clienții fac lucrul acesta, ne ajută”. Altcineva a spus: ”Mă îngrijorează când văd asta, ce ascund oamenii aceștia?”.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro