vineri 8 octombrie 11:06 AM

Abonare la google news

Cum a fost părăsit Ion Țiriac de partenera de viață. L-a lăsat pentru un star român


Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer, a povestit cum a fost părăsit Ion Țiriac de prima sa parteneră de viață, Erika Braedt. Erika, o fostă handbalistă a echipei Știința București, a fost singura femeie care a reușit să îl convingă pe Ion Țiriac să se însoare. S-a întâmplat în 1963, pe vremea când fostul tenismen avea doar 24 de ani.


Erika Braedt l-a înșelat pe Ion Țiriac cu Sergiu Nicolaescu. Așa a fost părăsit Ion Țiriac de prima sa parteneră de viață

Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer, a povestit cum a fost părăsit Ion Țiriac de prima parteneră de viață, Erika Braedt.
Ion Țiriac și Erika au trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul anilor ’60, iar în 1963, când Țiriac avea doar 24 de ani, s-au și căsătorit. A fost prima și ultima soție cu acte pe care a avut-o Ion Țiriac.
Căsnicia lor nu a durat mult. După aproxitiv doi ani, în 1965, ei s-au despărțit. Motivul? Fosta handbalistă de la Știința București l-ar fi înșelat pe Ion Țiriac cu celebrul Sergiu Nicolaescu.
Jean Maurer, care avea o relație de prietenie cu tânăra la acea vreme, a explicat în detaliu cum s-a produs ruptura dintre Erika și Țiriac, dar și cum și-a făcut apariția fostul mare actor și regizor în peisaj:

Țiriac venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, prima nevastă a lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Țiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Țiriac la mine în casă”, spunea Jean Maurer, într-un interviu acordat pentru Libertatea.

Ion Țiriac, un mare cuceritor. A avut sute de femei pe listă, dar nu s-a mai însurat niciodată

La mai mulți ani după divorțul de Erika Braedt, în viața lui Ion Țiriac au apărut alte femei la fel de importante. În ciuda faptului că nu le-a mai luat de neveste, acestea i-au dăruit lui Ion Țiriac moștenintori.
În 1974, Ion Țiriac s-a îndrăgostit de americanca Mikette von Issenberg, alături ce care îl are pe Ion Alexandru Țiriac, iar în 1994 a avut o relație cu jurnalista Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o la Munchen. Alături de aceasta din urmă, Ion Țiriac are doi copii: Ioana și Karim.
Din nefericire, nici aceste relații nu au durat la nesfârșit pentru Ion Țiriac.

Devenit un nume uriaș în domeniul afacerilor, Ion Țiriac a continuat să aibă succes la femei și după anul 2000. De-a lungul ultimilor ani el s-a iubit cu mai multe personaje celebre. Printre femeile care i-au picat în brațe se mai regăsesc nume ca Andreea Marin, Irina Deleanu sau Laurette.

Cum i-a „umilit” Ion Țiriac pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc. Capitolul unde românul este lider absolut.

Playsport.ro