Abonare la google news

Cum a aflat un fundaș de la FCSB că nu va mai prinde echipa: „Eram conștient, după spusele lui Gigi Becali la televizor” | EXCLUSIV ProSport Live

Andrei Marc, fundașul central în vârstă de 27 de ani și căpitanul Concordiei Chiajna, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre perioada scurtă petrecută la FCSB.

În vara anului 2019, Andrei Marc ajungea de la Concordia Chiajna la FCSB, unde a petrecut însă doar o lună. Doar două meciuri a bifat fundașul în tricoul roș-albaștrilor.

Acesta a dezvăluit că antrenorul de atunci, Bogdan Argeș Vintilă, a purtat discuții cu el, însă el știa deja de la televizor că nu va mai juca la FCSB.

Citeste si:  Acuze dure la FCSB. „Dacă eram Gigi Becali, m-aș fi demis singur" + De ce nu a avut Walter Zenga personalitate | EXCLUSIV ProSport LIVE

Andrei Marc a aflat de la televizor că Gigi Becali nu îl mai voia pe teren la FCSB

„Mi-a explicat de ce nu se bazează pe mine, am avut o discuție și cu Narcis (n.r. Răducan). Dar nu a fost o problemă asta atunci la FCSB, chiar eram conștient atunci că nu voi mai juca, după spusele patronului la televzior. A fost în vestiar, dar nu a discutat cu mine. Vorbea cu băieții, le ura baftă la meci, când am avut meci în Portugalia, pentru calificare, atunci”, a spus Andrei Marc, la ProSport Live.

Citeste si:  Vlad Voiculescu: "Cea mai importantă măsură din şcoli este aerisirea. Fiecare copil poate fi un mic erou pentru el şi pentru familia sa, dacă respectă regulile"

La Concordia Chiajna, în Liga 2, Andrei Marc este om de bază și căpitan al echipei antrenate de către Claudiu Niculescu. Acesta și-a prelungit recent contractul cu ilfovenii și, în cazul în care echipa promovează în Liga 1, înțelegerea se va prelungi automat pentru încă un an.

„Normal că regret, puteam să mai aștept puțin, poate mergeam în altă parte și altfel… dar am luat-o ca pe o experiență pozitivă”, a spus Andrei Marc, în urmă cu trei luni, într-o intervenție la ProSport Live.

  • 16 meciuri și un gol a înregistrat Andrei Marc pentru Concordia Chiajna, în actuala ediție a Ligii 1.
  • 200 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Marc, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Sanliurfaspor, Dinamo București, FCSB și Concordia Chiajna sunt echipele pentru care a evoluat Andrei Marc până acum.
Citeste si:  Răzvan Lucescu, probleme cu mișmașurile din Golf: „Au fost interese să ne scoată din competiție. Peste tot se fac jocuri. Aici s-au făcut pe față” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Citeste articolul pe ProSport