Abonare la google news

Cui ține partea Rafael Nadal în scandalul dintre Zlatan Ibrahimovic și LeBron James: „Dacă încep să vorbesc…”

Rafael Nadal (34 de ani) a comentat subiectul care i-a învrăjbit pe Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și LeBron James (36 de ani)! Rafa este în asentimentul lui Zlatan, evitând să abordeze teme politice.

LeBron James, cel mai în vogă baschetbalist al momentului, s-a contrat cu Zlatan Ibrahimovic, după ce vedeta lui AC Milan l-a criticat pe american pentru faptul că se implică în subiecte politice.

Rafael Nadal, tenismen cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares, are o poziție fermă după scandalul dintre Zlatan și LeBron! Ibericul îi împărtășește opinia suedezului.

Citeste si:  Care sunt singurele două țări din lume care refuză vaccinarea: "Dacă omul alb ar fi putut să inventeze vaccinuri, ar fi făcut-o deja pentru SIDA și cancer"

Rafael Nadal îi împărtășește opinia lui Zlatan Ibrahimovic, după ce fotbalistul l-a criticat pe LeBron James

Rafael Nadal, la fel ca și Zlatan Ibrahimovic, nu dorește să își folosească statutul câștigat în sport pentru a face activism sau politică: „Nici eu nu vreau să vorbesc despre politică. De ce? Sunt conștient de situația politică și vorbesc mult despre asta cu prietenii mei și cu membrii echipei mele, sunt informat și am propria mea părere ca orice alt cetățean.

Totuși, sunt conștient că dacă încep să vorbesc despre politică în spațiul public, tot ceea ce spun ar crea un context care m-ar face să mă simt inconfortabil. Din acest motiv, evit să vorbesc despre asta, deși cred că am tot dreptul din lume să îmi exprim părerea”, a declarat Rafael Nadal într-un interviu acordat publicației „Veja”.

Citeste si:  Deputatul PNL Alexandru Muraru, despre demisia lui Iliescu de la conducerea Institutului Revoluției Române: „Este o diversiune”

Declarația de la care a pornit scandalul dintre Zlatan Ibrahimovic și LeBron James

Scandalul dintre Zlatan Ibrahimovic și LeBron James a izbucnit după declarația făcută de fotbalist la Discovery Suedia: „Ceea ce face el (n.r. – LeBron James) este fenomenal, totuși nu-mi place când oamenii de orice fel vorbesc despre politică. Fiecare trebuie să facem ceea ce suntem buni să facem. Eu joc fotbal pentru că sunt cel mai bun jucător de fotbal. Nu fac politică.

Dacă aș fi politician, aș intra în politică. Aceasta este prima greșeală pe care vedetele o fac atunci când simt că au ajuns în prim-plan. Pentru mine, este mai bine să stai departe de aceste probleme și să faci ceea ce ești bun să faci, altfel riscăm să facem o impresie proastă”, a spus atacantul lui AC Milan.

Citeste si:  Ștefan Mandachi și-a ”îngropat” primul metru de autostradă din Moldova: ”Dacă românii ar fi vrut autostrăzi, le-ar fi avut”

Citeste articolul pe ProSport