vineri 26 noiembrie 8:17 AM

Abonare la google news

Cu transferul lui dă Gigi Becali lovitura! Ce jucător de la FCSB va fi vândut pe multe milioane de euro în scurt timp: „O să fie unul dintre buni fotbaliști” De ce se vor bate forțele din Europa pe el

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la ProSport Live despre viitorul lui Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, fotbalistul lui FCSB, pe care îl vede un jucător mare.


În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica a avut 12 apariții în acest sezon de Liga 1 în tricoul lui FCSB. El a marcat patru goluri și a dat două pase de gol.

Totodată, el a mai avut câte o apariție în Cupa României, unde a marcat două goluri, și în Conference League, unde nu a reușit să marcheze.


Cu transferul lui dă Gigi Becali lovitura! Ce jucător de la FCSB va fi vândut pe multe milioane de euro

În prezent, tânărul atacant de la FCSB are o cotă de piață de 450 de mii de euro, conform Transfermarkt.com, și pe viitor îi poate aduce milioane lui Gigi Becali, conform lui Dumitru Dragomir.

„Ăsta se face fotbalist, fac pariu pe cât vreți. Are și forță în picioare, seamănă cu tatăl lui. Tatăl lui a ajuns la Steaua datorită mie. 100%! A ajuns legal, dar nu comentez mai mult. Poate o să spun altădată. Eu am influențat 100% transferul ăsta.

O să facă carieră pentru că a făcut forță în picioare încă de la 15 ani. Știi ce era Ianis Hagi dacă făcea forță la 14 ani? El în Italia era pe jos când se lovea de un adversar. Poți să faci pregătire fizică, dar dacă nu ai sala ca să te propulseze… Ianis Stoica ar trebui să mai stea încă 3 ani la FCSB, trei sezoane cu cel în curs. Eu spun că o să fie unul dintre bunii fotbaliști din Europa. Pleacă bine de pe loc… Dă greu cu stângul și mai greu cu capul, astea sunt cele două deficiențe ale lui. În doi ani o să învețe să lovească cu capul.”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

 

Prosport.ro


Stirile.eu