9 aprilie 12:01 PM

Abonare la google news

Cu el l-a înlocuit Mădălina Ghenea pe starul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo!

Mădălina Ghenea a negat multă vreme relația cu Nicolo Zaniolo, cu toate că presa din Italia avea alte lucruri de spus. Până și mama fotbalistului de la AS Roma a vorbit despre relația celor doi. După o presupusă relație secretă, frumoasa româncă pare să-și fi găsit dragostea în brațele altui bărbat misterios.

Cu cine l-a înlocuit Mădălina Ghenea pe Nicolo Zaniolo

Mădălina Ghenea și-a făcut un nou iubit?Mădălina Ghenea și-a făcut un nou iubit?

Mădălina are o viață sentimentală tumultoasă, lucru care a fost mereu în vizorul presei din întreaga lume. Ea s-a iubit în trecut cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan ori Vito Schnabel.

Cu ceva timp în urmă, frumoasa româncă era cuplată de presa din Italia și din România cu Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma. Însă, potrivit cancan.ro, Mădălina a fost surprinsă marți în brațele unui alt tânăr misterios. Imaginile au fost surprinse o plajă de lux din Emiratele Arabe.

Potrivit aceleași publicații, bărbatul surprins lângă modelul din România ar putea fi chiar noul ei iubit.

Mădălina neagă relația cu fotbalistul de la AS Roma

Gazzetta dello Sport anunța la începutul anului că starul AS Roma s-ar fi despărțit de logodnica lui, Sara, și ar fi cuplat cu frumoasa noastră româncă.

După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică

Deranjată de aceste zvonuri, și mai ales deranjată că este acuzată că i-ar fi stricat logodna lui Zaniolo, Mădălina a apelat la avocați. Tot din supărare aceasta a mai postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. (…)

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărat o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram

Mama lui Nicolo Zaniolo nu a fost de acord cu relația fiului ei

Francesca Costa, frumoasa mamă a fotbalistului de la AS RomaFrancesca Costa, frumoasa mamă a fotbalistului de la AS Roma

Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine (n.r. Mădălina Ghenea are 33 de ani, în timp ce mama lui Nicolo Zaniolo are 43).

Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Cu toate că Mădălina și-a negat relația, mama fotbalistului pare să fi fost sigură că fiul ei se iubește cu românca noastră.

Au avut sau nu o relație? Mesaj siropos către Zaniolo

Mădălina Ghenea, story cu ZanioloMădălina Ghenea, story cu Zaniolo

Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”

Tu ce crezi?”, i-a răspuns fotomodelu

Toate zvonurile au apărut atunci când fotomodelul a postat pe Instagram o întrebare. Schimbul de replici de la story n-a trecut neobservat iar publicația AS Roma a scris:„De acum e oficial”.

Citeste articolul pe PlaySport