CTP o distruge pe Diana Șoșoacă: “Senatoarea Cascadă Urlătoare își înfige trompa și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină!”

La fel ca și Marian Godină, Cristian Tudor Popescu nu este deloc de acord cu acțiunile și declarațiile pe care Diana Șoșoacă le-a făcut în ultima perioadă, acuzându-o pe senatoare că atrage capital de simpatie din partea oamenilor cu foarte puțină educație.

După Marian Godină, a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să o desființeze pe Diana Șoșoacă. Jurnalistul o numește “Cascadă Urlătoare” și îi pune, totodată, la zid pe oamenii care o admiră pe senatoare.

Senatoarea Cascadă Urlătoare se deplasează de colo-colo și își înfige trompa și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din aceasta țară. Există în fiecare popor niște oameni cu minte puțină, România nu face excepție. Șoșoacă se duce țintit către acest electorat: oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar, că altfel nu ar mai băga-o în seamă pe Șoșoacă, ea este parlamentar”, a declarat CTP, la Europa FM.

Citeste si:  Jucătorii de la FC Botoșani se gândesc deja la meciul cu FCSB, după remiza cu UTA: „Sperăm să câștigăm!”

CTP îi atacă dur pe cei care o simpatizează pe Diana Șoșoacă: “Creier pane, molozul minții!”

În continuare, Cristian Tudor Popescu a pus-o la punct pe Diana Șoșoacă, reproșându-i modul în care a ajuns să atragă capital de simpatie, în condițiile în care este senator.

Dacă este senator, poți să îl chemi pe ministru în Parlament. Este creier pane, molozul minții, să apreciezi un om că se răstește și se încaieră cu oamenii de ordine. Să se certe cu ei, ce vină au oamenii ăia? I-au spus foarte clar, ‘veniți cu aprobare și vă dau drumul’. Ea se cearta cu ăia, îi insulta, se băga în ei, așteptând să îi dea cineva un brânci ca să urle cum este ea atacată, că se urmărește să fie omorâtă de guvern și oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puțină să apreciezi ce face.

Ea este parlamentar, ca senator poate să interpeleze. Ea nu face uz de toate aceste mijloace corecte din Parlament pentru a critica, ea se duce pe la porțile instituțiilor. Cât de oligofren să fii să iei astfel de demers drept lupta în favoarea poporului”, a mai declarat CTP.

Citeste si:  Diana Șoșoacă, din nou „o ieșire” la TV! „Nu pot să stau lângă o asemenea caricatură de jurnalist” / „O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine?” - FOTO

Sursa: Gandul

 4 total views