duminică 26 septembrie 8:01 PM

Abonare la google news

CTP, despre Congresul PNL: Klaus Iohannis a fost reales. Cîțu ar paraliza dacă ar candida în viața reală


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu arată faptul că, în cadrul Congresului PNL, Klaus Iohannis a fost, de fapt, reales președinte al PNL, asta pentru că Florin Cîțu ”ar paraliza”, dacă ar candida în mod real la vreo funcție.


În opinia lui Cristian Tudor Popescu, rezultatul congresului de sâmbătă înseamnă, de fapt, că „președintele PNL a fost reales, ne referim la Klaus Iohannis, care a fost ales președinte în 2014, înainte să devină președintele României. Klaus Iohannis, reales, asta am văzut”, susține CTP.

„Așa consideră el că trebuie să semnalizeze că a ajuns la putere. În relația cu cetățenii, în fața majorității, e foarte jos. Dacă ar candida acum la ceva, ar păți exact ce a pățit interpretul lui Clark Kent în viața reală. Ar paraliza.

A scăzut în ochii cetățenilor, prin tot ce a spus, nu are contact cu oamenii, se face vinovat de păcatul trufiei. Este premierul zero, dacă era Orban era minus.

Pentru că în continuare îl creditez pe dl. Cîțu cu mai multă știință de economie decât de dl. Orban și Iohannis”, a mai spus gazetarul, la Digi24.ro.

Stiripesurse.ro