vineri 4 iunie 11:54 PM

Abonare la google news

CTP, contre la TV pe tema gunoaielor cu Clotilde Armand: ‘Are loc un atac CHIMIC și BIOLOGIC asupra locuitorilor’

Scriitorul și publicistul Cristian Tudor Popescu a avut un schimb de replici, în direct la Digi24.ro, cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe tema gunoiului care nu a fost colectat. CTP a întrebat-o pe Armand dacă așteaptă cumva să moară oamenii ca să acționeze și să rezolve problema mai repede.


Citește și: Romprest, decizie IMPORTANTĂ pentru bucureștenii din Sectorul 1: Va ridica gunoiul, pe o perioadă limitată, de la 4 obiective strategice de sănătate publică .

„Clotilde Armand: Cred că n-am fost foarte clară. Acest contract e gestionat prin lege, e serviciul public. El (n.r.: firma de salubritate) nu are voie să întrerupă serviciul public. În sectorul 4 primarul nu a plătit 8 luni de zile și au strâns gunoiul. În cazul meu facturile sunt plătite la zi. Litigiul e unul foarte complicat. (…) Eu deja am pregătit cum voi contracta acest alt operator. Aveam pregătit acest plan!


CTP: Aceste lucruri pe care ni le spuneți acum nu puteau fi puse la punct pentru ca dvs. să nu mai aveți mâinile legate acum zece zile astfel încât dvs. să puteți interveni?

C.A.: Eu îl sun zilnic pe prefect. El îmi spune că nu poate declara starea de alertă.

CTP: Așteptați să moară oamenii!? Să izbucnească o epidemie pentru a justifica? Dvs. ați fost aleasă în Sectorl 1, dar prefectul a fost numit. Locuitorii așteaptă să le apărați viața.

C. A.: Exact asta am făcut

CTP: Dvs. mergeți să dormiți cu gunoiul pe străzi?

C.A.: Trebuie să înțelegeți…

CTP: Are loc un atac chimic și biologic asupra locuitorilor din Sectorul 1. Nu se iau măsuri?

C. A.: Ineresul meu e să se declare cât mai repede starea de alertă, ca să pot acționa.

Citește și: Clotilde Armand rupe tăcerea în criza gunoaielor: ‘Operatorul delegat nu-și onorează obligația’ .

Stiripesurse.ro


Stirile.eu