vineri 19 noiembrie 11:00 PM

Abonare la google news

CSM București va juca iar fără spectatori în Liga Campionilor, iar Adrian Vasile este revoltat: „În Europa, toate stadioanele și sălile sunt arhipline”

CSM București va juca fără spectatori și cu Ferencvaros, iar tehnicianul Adrian Vasile este dezamăgit de faptul că echipa nu va fi susținută de fani.


Antrenorul grupării din Capitală a dat exemplul marilor meciuri din Europa și speră ca anul viitor suporterii să revină în tribune și la handbal.

Din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19, autoritățile au restricționat, în urmă cu aproximativ o lună, accesul la evenimentele sportive. Fanii se pregătesc însă să se întoarcă în tribune.


Adrian Vasile, revoltat înainte de CSM București – Ferencvaros: „E un dezavantaj enorm!”

Adrian Vasile crede că Ferencvaros are un mare avantaj înainte returului cu CSM București și i-a anunțat pe fani că pot fi prezenți la antrenamentele naționalei României.

„E un dezavantaj enorm faptul că nu avem spectatori în tribune. Ne uităm la televizor şi vedem că în Europa toate stadioanele şi toate sălile sunt arhipline. Iar noi avem sala goală, iar asta nu poate fi în niciun caz în avantaj pentru noi. Sperăm totuşi ca din 2022 să îi avem pe suporteri alături de noi. Dacă revin spectatorii de săptămâna viitoare, aşa cum se aude, atunci îi vom invita la antrenamentele echipei naţionale, pentru că Liga Campionilor se termină în acest weekend”, a spus Adrian Vasile.

Noi ne dorim revanşa cu Ferencvaros pentru că în meciul anterior eu cred că am fost foarte aproape de un rezultat de egalitate. Ar fi fost un punct care pentru noi ar fi însemnat cât o victorie. Nu mai putem întoarce rezultatul acela, vrem să facem un meci bun mâine şi să câştigăm. Sunt trei meciuri pe care le-am pierdut la limită în această grupă, cred că este şi un pic de neşansă în ceea ce ni s-a întâmplat în acest început de sezon. Sperăm ca roata să se întoarcă şi în favoarea noastră la un moment dat”. Cristina Neagu – CSM București

Prosport.ro


Stirile.eu