Abonare la google news

CSM București – SCM Rm. Vâlcea, LIVE TEXT, ora 17:00. „Tigroaicele” sunt la un pas de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

CSM București și SCM Rm. Vâlcea se înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, în meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

În partida tur desfășurată la Vâlcea, formația bucureșteană a câștigat la o diferență de 9 goluri, cu 33-24.

Cele două mari rivale se înfruntă în al patrulea meci în stagiunea 2020-2021. CSM București este în avantaj la „directe”, cu scorul de 2-1.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe prosport.ro.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea reprezintă o nouă confruntare a orgoliilor. Cu excepția Alexandrinei Barbosa, CSM București alinează cea mai bună echipă posibilă. Pe foaia de joc figurează și Gabriela Perianu. De asemenea, SCM Rm. Vâlcea poate alinia echipa ideală.

Citeste si:  Incendiu devastator la Institutul Matei Balş din Bucureşti! Mai multe persoane au murit şi sute de pacienţi au fost evacuaţi

CSM București – SCM Rm. Vâlcea, iată cum au prefațat cei doi antrenori partida:

Adrian Vasile: „Nu cred în confort. Deși poate inclusiv eu am fost într-o stare de confort la meciul anterior și nu este bine. Există o formă de relaxare undeva în creier când știi că ai obținut o victorie mare. De aceea, jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit, Noi ne-am pus în această situație și trebuie să ne revanșăm”.

Florentin Pera: „Noi de dorim să facem un meci mai bun, mai consistent. Trebuie să luăm ca reper prima repriză a jocului de săptămâna trecută, când CSM București nu ne-a fost superioară. Ba chiar, noi am fost momente în care am fost peste ele. Nu pot să spun la fel și despre repriza a doua, când am renunțat prea devreme la luptă după ce adversarele au luat avans. Este un lucru pe care nu-l mai accept. Îmi doresc să dăm dovadă de combativitate, de agresivitate, să luptăm pentru fiecare minge. Jucăm fără presiune și nu ne mai gândim la rezultatul din tur. Vreau să ieșim cu capul sus după acest joc”.

Citeste si:  Crina Pintea a anunțat CSM București că nu își mai prelungește contractul. Viitoarea destinație: Gyor!

Citeste articolul pe ProSport

 20 total views