duminică 26 septembrie 7:06 PM

Abonare la google news

CSM București ar putea să rămână fără fani în Liga Campionilor! Adi Vasile se teme de ce e mai rău: „Sper să nu degenereze situația!”


CSM București este pe drumul cel bun după victoria cu Podravka (36-31), dar Adi Vasile se teme de ce e mai rău, după ce Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.


Campioana României revine în Sala Polivalentă pentru meciurile din Liga Campionilor, dar următoarele meciuri s-ar putea disputa cu puțini fani în tribune, după o explozie a cazurilor de COVID-19.

CSM București a câștigat meciul de pe terenul lui HC Podravka Vegeta Koprivnica, campioana Croației, din etapa a treia a Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 36-31.

Adi Vasile, sincer după victoria cu Podravka: „N-a fost cel mai bun meci făcut de CSM București!”

Fetele noastre s-au văzut conduse chiar și cu 4-0, însă la pauză bucureștencele aveau să intre cu un avantaj de un gol, 16-15, iar Adi Vasile este conștient că startul meciului a fost unul cu mari probleme.

„Este o victorie importantă! Suntem foarte mulțumiți. Nu ne-a bucurat startul, dar un meci are 60 de minute. Partea bună este că ne-am revenit. Cristina Neagu este liderul și căpitanul echipei, dar este un efort al echipei. Tot timpul trebuie să muncim, să încercăm să fim mai buni.

N-a fost cel mai bun meci al nostru, dar în acest context cel mai important era să fim învingători și sănătoși. Îmi doresc să terminăm bine, cu o victorie în fața celor de la Vâlcea, dar să avem și suportul fanilor, să nu degenereze situația cu COVID-19”, a spus Adi Vasile, la revenirea în România după meciul din Croația.

Cristina Neagu nu va juca în acest an la echipa națională, va reveni în 2022” Adi Vasile – selecționerul României

Prosport.ro