miercuri 8 decembrie 5:17 PM

Abonare la google news

CSM București a dat lovitura anului și o va păstra pe Cristina Neagu. Suma imensă pe care o va câștiga cea mai bună handbalistă din România


CSM București a dat o lovitură importantă! Cristina Neagu va rămâne alături de „tigroaice”.


Cea mai bună handbalistă din România ar urma să câștige aproximativ 20.000 de euro pe lună în următorii ani pe care îi va petrece la CSM București.

Fără Cristina Neagu în echipă, România are șanse mici să treacă de o grupă cu Olanda, Suedia și Puerto Rico, după ce a pierdut la 11 goluri în fața Norvegiei. Sportiva legitimată la CSM București vrea să se protejeze din punct de vedere fizic, după ce a suferit mai multe accidentări în ultima perioadă.

Cristina Neagu se retrage din handbal de la CSM București

Dorită și de Rapid, care ocupă primul loc în competiția internă, Cristina Neagu va semna în cel mai scurt timp prelungirea contractului cu CSM București.

Neagu câștigă acum 17.500 de euro pe lună, iar salariul acestuia va ajunge la aproximativ 20.000 de euro.

Interul stânga va juca până în 2024 la campioana României, după cum a aflat Fanatik, care menționează că Neagu va continua la CSM București și după finalul carierei.

Cristina speră să mai câștige o dată Liga Campionilor până la finalul carierei, asta deși CSM București are probleme în campionat și trebuie să tragă tare pentru a termina pe primul loc.

Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediție a Jocurilor Olimpice, probabil va fi ultima. În acest an nu voi mai participa la nicio acțiune a echipei naționale, mă voi întoarce în 2022. Vreau să iau o pauză, am nevoie din punct de vedere fizic și psihic. Îmi doresc în continuare să fac performanță la echipa națională” – Cristina Neagu

Prosport.ro