Abonare la google news

CSA Steaua, amenințată înainte de derby-ul cu FCSB 2: „Nu ne pot ține piept!” Ce spune Lucian Filip de revenirea în Ghencea

  • CSA Steaua – FCSB 2, derby-ul zilei în România
  • Atacul echipei lui Gigi Becali

Tensiunile au ajuns la cote maxime înaintea derby-ului CSA Steaua – FCSB 2. Echipa lui Gigi Becali vrea să-i oprească cu orice preț pe „militari” din drumul spre promovare.

Unul dintre jucătorii trimiși de patronul lui FCSB la echipa a doua, Lucian Filip, a prefațat derby-ul cu CSA Steaua. El nu le dă nicio șansă elevilor lui Daniel Oprița!

CSA Steaua – FCSB 2 | Atacul lui Lucian Filip

„Au și ei jucători cu experiență. Sunt împinși de la spate și de suporteri. Noi avem un preparator fizic foarte bun și nu cred că ne pot ține piept astăzi”, a declarat Lucian Filip, înainte de derby-ul cu echipa Armatei.

Citeste si:  Mediașul învinge Viitorul și pune capăt seriei negre din Liga 1!

Filip, deși a fost trimis la FCSB 2, nu va putea juca împotriva rivalilor de la CSA. El încă nu este refăcut complet după ultima accidentare.

„Îmi pare rău că nu pot să joc astăzi alături de colegii mei. Am fost trimis aici să dau ceva jucătorilor tineri prin experiența mea. Eu cunosc foarte bine jucătorii de la prima echipă. I-am încurajat și le-am spus să nu fie supărați că au venit aici”, a mai spus Lucian Filip.

Citeste si:  LPF a stabilit programul următoarelor etape din Liga 1. Derby-ul FCSB

Filip a jucat pentru FCSB în perioada când echipa încă se mai numea „Steaua București”. Nu simte că vine din postura de oaspete la derby-ul cu CSA.

„Vestiarele au rămas neschimbate. Îmi pare rău că nu mai este casa noastră. Sper să revenim aici. Eu nu consider că am venit în deplasare. Suporterii sunt liberi să scrie ce vor. Este foarte importantă această victorie pentru suporterii noștri și pentru moralul jucătorilor”, a spus Lucian Filip.

Citeste si:  Ce sumă colosală a băgat Gigi Becali la FCSB înainte să apuce să facă profit: „Pe mine mă interesează să fac bani, mai mult chiar decât să fac performanță!” EXCLUSIV

CSA Steaua – FCSB 2, derby-ul zilei în România

Derby-ul dintre CSA Steaua și FCSB 2 se va juca pe terenul 5 din Ghencea. Meciul va fi cu porțile închise din cauza pandemiei de coronavirus.

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Citeste articolul pe AS

 17 total views