luni 23 august 4:48 PM

Abonare la google news

CS Viitorul Zalău şi CS Dinamo Bucureşti au semnat un acord de parteneriat pentru promovarea tinerelor talente fotbalistice


Secţia de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti a semnat, luni, un acord de parteneriat cu Clubul Sportiv Viitorul Zalău, pentru promovarea tinerelor talente fotbalistice din Sălaj la echipele grupării bucureştene, potrivit agerpres.ro.


Potrivit precizărilor făcute luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Ionuţ Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo Bucureşti, protocolul este parte a proiectului dedicat sectorului juvenil „Sportul le oferă pe toate”, prin care Ministerul de Interne şi clubul au întreprins o serie de demersuri pentru atragerea unui număr cât mai mare de copii în practicarea sportului.

Ionuţ Popa a subliniat faptul că scopul principal a acestui parteneriat este identificarea în cadrul Clubului Sportiv Viitorul Zalău a unor tinere talente care pot face pasul spre echipa Dinamo Bucureşti.

„Din acest protocol vor avea de câştigat copiii judeţului Sălaj, pentru că cei mai buni copii se vor îndrepta spre grupele de fotbal ale clubului Dinamo”, a precizat, la rândul său, Daniel Sabou, fondatorul CS Viitorul Zalău.

Sabou a adăugat faptul că prin acest parteneriat antrenorii clubului din Zalău vor avea parte de cursuri de specializare la Bucureşti, iar echipe de la cele două cluburi vor susţine mai multe partide de verificare.

Stiripesurse.ro