miercuri 27 octombrie 10:36 AM

Abonare la google news

Crize de nervi ale lui Mircea Rednic în vestiarul lui Dinamo. Torje și Sorescu au lăsat capul jos

Dinamo nu reușește să câștige nici după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. În trei din ultimele patru meciuri, „câinii” au primit gol în prelungiri și au pierdut puncte în campionat sau calificarea în Cupa României după ce în prealabil au făcut un meci destul de bun.


S-a întâmplat în partidele de Liga 1 cu UTA Arad și Rapid și în cea din optimile Cupei României cu FC Argeș, toate pe teren propriu.

Mircea Rednic a făcut „instrucție” cu jucătorii săi după eliminarea din Cupa României

După meciul cu piteștenii, Mircea Rednic a răbufnit din nou la adresa jucătorilor săi, pe care i-a acuzat în mai multe rânduri în ultima perioadă că tratează cu prea mare lejeritate anumite faze, care duc ulterior la primirea golurilor.


Acum, după fluierul final, Rednic a avut, potrivit Prosport.ro, un nou discurs foarte dur în fața jucătorilor. El le-a strigat acestora, printre altele, „vă bateți joc!”, mesaj care a răsunat până în afara zonei vestiarelor stadionului din Ștefan cel Mare.

Întrebat la conferința de presă de după meci despre acest eveniment, Mircea Rednic s-a rezumat la a spune: „Nu mai zic nimic, că iar spuneți că Rednic îi atacă pe jucători”.

Totuși, la interviul de după meci „Puriul” a lansat câteva atacuri la adresa fotbaliștilor lui Dinamo. El i-a certat pentru greșelile copilărești pe care le fac în apărare și pentru lipsa de concentrare de pe finalul meciurilor.

Declarațiile făcute de antrenorul lui Dinamo la interviul de după meci

Totuși, Rednic a lăudat prestația lui Cătălin Țîră, marcatorul golului alb-roșilor, pe care l-a dat exemplu colegilor lui. De asemenea, antrenorul „câinilor” a dat noi detalii despre viitoarele transferuri pe care le va face echipa sa.

Jucăm bine 70 de minute, după care facem greșeli copilărești. Greșeli de manual… Ok, s-a pierdut mingea în careul lor. Dar în loc să te retragi… Sunt goluri care pot fi evitate. Apoi în minutul 84 preia Latovlevici acolo, se întoarce, dă la poartă. Nu se poate… Nu știu dacă era Nica, nu mai contează. Greșeli copilărești. Unii dintre ei zici că au jucat prima oară.

E și de moral. Muncești, ești aproape să te califici și iei două goluri. Să scape ăla de la jumătatea terenului singur… Sunt probleme, e de muncă, a fost și problema cu jucătorii care au venit. Nu reușesc să joace două meciuri la rând.

Bravo lui Țîră, așa vreau. Uite, antrenorul s-a bazat pe mine și i-am arătat că se poate baza. Asta vreau, dar nu numai de la el. Și de la ceilalți. Au șansa pe care o au acum și mie nu îmi demonstrează că mă pot baza pe ei.
Aduc un fundaș dreapta, nu vedeți că nu am soluții? În afară de Sorescu nu am soluții. Nu știu cine va fi, o să vedeți. E nevoie. O să beneficiem și de pauza următoare a echipelor naționale și sper să putem să ii integrăm.
Până în iarnă nu ai cum o readuci pe Dinamo. Nu ai cum să treci peste niște etape. Cei care vin nu au mai jucat din mai, au nevoie de timp să se adapteze”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviul de după meci.

Cinci noutăți la Dinamo! Mircea Rednic, anunț de ultimă oră: „Am reușit!”

 

Playsport.ro


Stirile.eu