Abonare la google news

Cristiano Ronaldo și-a fixat obiectivul pentru 2021: „Nu contează vârsta. Am speranţe!”

Cristiano Ronaldo și-a fixat obiectivul pentru 2021: „Nu contează vârsta. Am speranţe!”

Cristiano Ronaldo (25 de ani) nu are de gând să se retragă prea curând. Portughezul a dezvăluit că are în plan să joace multe sezoane de acum încolo.

Ronaldo a câștigat până acum cinci Baloane de Aur și mai are nevoie de doar șapte goluri internaționale pentru a egala recordul mondial de 109 goluri, deținut de iranianul Ali Daei și, totodată, pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă națională.

Citeste si:  Tragedie! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia

Ce planuri are Cristiano Ronaldo pentru viitor

„Nu contează vârsta. Ceea ce este important este mintea, pentru că mâine nu ştii ce se va întâmpla. Eu trăiesc în prezent, trăiesc momentul. Acum momentul este bun, mă simt fericit, mă simt în formă, sunt într-un moment bun din viaţa mea.

Sper să joc mulţi, mulţi ani, dar nu ştii niciodată. Acesta este fotbalul, nu ştim ce urmează să se întâmple mâine. Când vorbesc cu colegii tineri le spun întotdeauna să se bucure de moment, pentru că nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Am speranţe pentru viitor, aşa că sunt fericit cu asta”, a spus Ronaldo.

Citeste si:  Cristian Istrate, noul ambasador al României în Rusia. Dan Mihalache, ambasador în Cipru

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist ai secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfășurată la Dubai.

Starul portughez i-a devansat în cadrul votului pe argentinianul Lionel Messi, brazilianul Ronaldinho şi egipteanul Mohamed Salah.

„Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbalişti este o onoare. Acest lucru mă motivează şi mai mult. Este uimitor că mulţi copii vor să fie ca mine, să aibă aceeaşi tunsoare. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol”, a declarat starul lui Juventus.

Citeste si:  Prima instituţie din România care renunţă la aplicaţia WhatsApp. Care este motivul

Sursa: Prosport

 30 total views