vineri 3 decembrie 12:30 AM

Abonare la google news

Cristiano Ronaldo, la PSG! Mutarea-șoc din fotbalul european care se pune la cale în aceste zile


Fanii fotbalului ar putea să asiste la marele vis: Leo Messi să fie coleg cu Cristiano Ronaldo, la PSG! Ar fi cea mai mare nebunie din fotbalul european și nu numai. Iar francezii nu ar mai fi o echipă de club, ci o colecție de superstaruri. Ar fi și cea mai mare lovitură de imagine pentru proprietarii miliardari ai echipei.


Acest transfer nebun s-ar putea realiza chiar în ianuarie, deși portughezul tocmai ce s-a întors la United, în vară. Dacă, însă, Kylian Mbappe va alege să plece de la Real Madrid, atunci parizienii vor încerca să răspundă cu o altă lovitură pe piața transferurilor. În ianuarie, internaționalul francez va anunța dacă pleacă la Real.

Ralf Rangnick, omul care poate provoca cea mai neașteptată mutare din fotbalul european

De când a revenit pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a arătat eficiența cu care a obișnuit pe toată lumea. Portughezul s-a pus pe marcat goluri, dar jocul echipei suferă. Asta pentru că totul se subordonează lui, în atac. Acest lucru nu va mai fi valabil cu noul manager interimar. Germanul este cunoscut pentru modul în care își aranjează echipele. Rangnick cere disciplină de fier, un pressing alert, efort total. În schimb Ronaldo nu mai se apără aproape deloc, iar neamțul nu tolerează jucătorii care nu se subordonează efortului colectiv.

Lusitanul este din ce în ce mai frustrat, la United, mai ales după ce a fost rezervă, cu Chelsea. Și asta înainte să vină Rangnick. Cele 10 goluri și 2 assisturi ale portughezului s-ar putea să nu conteze pentru noul manager. Rangnick nu va fi pe bancă, la meciul cu Arsenal, dar toată lumea așteaptă să vadă daca va adapta formula de joc pentru Ronaldo sau atacantul de 36 de ani va prinde tot mai rar echipa.

PSG, salvarea lui Cristiano Ronaldo. Parizienii l-au mai dorit pe CR7

Cristiano Ronaldo nu va accepta să fie rezervă, mai ales la Manchester United. De aceea, dacă Rangnick nu se va baza pe el, CR7 va căuta să plece cât mai repede. Iar impresarul lui, celebrul Jorge Mendes, ar fi găsit deja cea mai bună variantă. PSG nu ar refuza șansa de a aduce un alt superstar. Mai ales dacă echipa din capitala Franței îl va pierde pe Kylian Mbappe. Internaționalul francez poate semna în ianuarie cu orice echipă, iar la vară va pleca gratis.

Fanii ar trece mai ușor peste un astfel de moment, dacă ar avea șansa să îi vadă la lucru pe Cristiano Ronaldo și Messi, pentru prima dată din postura de coechipieri.

Playsport.ro