miercuri 13 octombrie 3:06 PM

Abonare la google news

„Cristiano Ronaldo e un șobolan!”. Jignire incredibilă la adresa starului portughez de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost numit „șobolan” de către un cântăreț din Spania. Starul Manchester United a reușit să-l scoată din minți pe îndrăgitul artist. Umilința primită de portughez chiar într-o emisiune TV a venit în urma unui eveniment pe care Kiko Rivera l-a dezvăluit pe larg.


Jigniri la adresa lui Cristiano Ronaldo

Kiko Rivera, un cunoscut cântăreț din Spania, a fost invitat la emisiunea „Uno mas uno son Tres”. Artistul a luat masa cu Joaquin și Romay, iar printre altele a vorbit și despre o întâmplare cu Cristiano Ronaldo. Fotbalistul celor de la Manchester United l-a sunat pe cântăreț pentru a-i face o propunere, însă Kiko s-a simțit jignit.

(n.r. Spre exemplu, Cristiano Ronaldo spune că nu a mai mâncat o pizza de multă vreme, chiar dacă stă în Italia). Cristiano Ronaldo? Nu-mi vorbi de Cristiano Ronaldo.

(n.r. De ce? Nu-ți place de el?) Este un șobolan, un șobolan. M-a sunat prietenul meu Beto, portarul care a jucat la Sevilla, și mi-a spus că vrea să ma sune Cristiano Ronaldo. I-a cerut numărul meu de telefon, numărul de telefon și contul (a râs Kiko). Eu i-am zis soției mele că urmează să mă sune Cristiano și deja aveam în cap cum o să-mi propună, m-a văzut la TV,  și că vrea să-i cânt la o petrecere.

M-am trezit a doua zi și am deschis WhatsApp. Aveam un mesaj de la un număr străin care îmi scria în portugheze, vreo jumătate de pagină. Nu înțelegeam ce se petrece. Mi-am dat seama că e Cristiano Ronaldo și mi-am strigat soția. L-am sunat imediat să văd ce voia. A vorbit soția. Tot ce voia el de la mine era să-mi pună păr. El are o clinică în Madrid. Am rămas mut și mă gândeam: vrea să-ți pună păr, vrea să-ți pună păr. Deci nu vrea să mă cheme la o petrecere să-i cânt, vrea să-mi pună păr. Am sta și m-am gândit: vrea să-mi pună păr? Să-mi dea un milion de euro, nu, un milion de euro pentru fiecare fir de păr. Soția a zis că nu poate să-i spună așa ceva. Eu nu vreau să-mi pun păr și el nu m-a mai sunat niciodată. Și nici n-am apucat să-i cer banii, dar pentru cinci mii îmi pun. (râde)”, a declarat Kiko Rivera.

Cât a investit portughezul în clinica revoluționară

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo și-a deschis clinică de transplant de păr în Madrid. Clinica lusitanului face parte din grupul Insparya, la care el deţine 50%. Aceasta a fost lansată în primăvara anului 2019.


Până în momentul de față, atacantul lui Juventus a investit peste un milion de euro în acest business, dar suma va ajunge la aproximativ 30 de milioane de euro.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că afacerea este administrată de iubita celebrului fotbalist, Georgina Rodriguez. Clinica revoluționară a starului de la Juventus dispune de 18 camere. De asemenea, are 150 de angajați specializați care realizează zilnic 18 transplanturi de păr.

Alopecia este o mare problemă în Europa şi în lume şi noi dorim să-i ajutăm pe oameni să-şi îmbunătăţească aprecierea de sine şi să nu fie ruşinaţi să vină la noi. Fiecăruia îi place să aibă grijă de imaginea lui şi eu sunt un foarte bun exemplu în acest sens. De aceea, când Paulo (n.r. – Ramos, CEO grupului) mi-a spus despre acest proiect, am realizat imediat că este ceva unic. Proiectul va fi un succes. Dorim să-i ajutăm pe spanioli şi economia Spaniei.”, a declarat Ronaldo, la momentul inaugurării.

Playsport.ro


Stirile.eu