2 iunie 7:25 PM

Abonare la google news

Cristian Ghinea recunoaște că nu a citit anexele PNRR și le cere românilor ajutorul: ‘Să ne facă semnalări și le corectăm. Eu n-am citit toate anexele’

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a recunoscut că nu a citit anexele PNRR. El a spus că România e prima țară care publică și anexele acestui program. „Greul abia începe. Implementarea cere efort din partea tuturor”, a spus și Florin Cîțu, premierul României.

„Vreu să fie foarte clar că doar se vede capătul drumului: urmează evaluarea oficială a Comisiei. Au fost multe neadevăruri spuse despre PNRR. Pe site poate fi găsit tot programul PNRR, are 1200 de pagini, iar alăturat sunt anexele. Din câte știm noi suntem prima țară care publcăm și anexele. Nu există obligația de a publica PNRR. Într-o decizie fără precedent, de transparență, am decis să publicăm. Cei care cred că pot face o treabă mai bună să ne facă semnalări și le corectăn.  Nici măcar eu n-am citit toate anexele”, a spus Cristian Ghinea.

Documentul poate fi consultat aici .

Citește și: România a și început deja să implementeze proiecte din PNRR. Cristian Ghinea: ‘Nu trebuie să așteptăm să avem aprobarea formală’ .

Citeste articolul pe Stiripesurse