Abonare la google news

Cristian Ghinea: Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR Ghinea: Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR

Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene i-a dat o replică lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, care a declarat că PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană.

„Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european și aduce iar vești catastrofale legate de PNRR. A vorbit prin semne, că nu știe boabă de limbi străine”, a spune Cristian Ghinea.

Ghinea precizează că procesul de evaluare a PNRR merge bine.

Ministrul Proiectelor Europene a amintit și de provocarea pe care i-a lansat-o liderului PSD,  aceea de a discuta cu demisiile pe masă despre avizarea planului.

„Dacă Ciolacu ar avea un dram de onoare ar răspunde la pariul public lansat de mine: discutăm cu demisiile pe masă”, a spus mai Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene.

Marcel Ciolacu: ”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană”

PNRR nu va fi aprobat prea curând de Comisia Europeană, din vina ”incompetenților” din Guvern și pentru asta Executivul condus de Florin Cîțu trebuie demis, a spus Ciolacu.

”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.  Nu e nimic «wow»! Nu e nimic «fantastic»! Este doar un alt eşec al actualei guvernări”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Citeste articolul pe Gandul