Abonare la google news

Cristian Ghinea: Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european. A vorbit prin semne, că nu ştie boabă de limbi străine

Cristian Ghinea afirmă, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că a discutat cu oficiali europeni, iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă e departe de a fi aprobat de Comisia Europeană, că Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR, amintinu-i acestuia de provocarea pe care i-a lansat-o, de a discuta cu demisiile pe masă despre avizarea planului.

”Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR. A vorbit prin semne, că nu ştie boabă de limbi străine. Procesul de evaluare a PNRR merge bine. Dacă Ciolacu ar avea un dram de onoare ar răspunde la pariul public lansat de mine: discutăm cu demisiile pe masă. Restul e gargară”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri seară, după o întâlnire cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, că ”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare”. ”Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic””, a afirmat Ciolacu, susţinând că ”este doar un alt eşec al actualei guvernări”.

Acesta susţine că Guvernul Cîţu trebuie demis. ”După dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care MARŢI acest guvern trebuie să plece acasă”, a mai scris Cîţu.  PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, aceasta urmând a fi votată marţi.

Marcel Ciolacu: PNL şi USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moţiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul zero Ghinea!
În 11 iunie, Cristian Ghinea i-a propus liderului PSD Marcel Ciolacu, după obiecţiile Comisiei Europene faţă de PNRR şi după criticile dure ale liderului social-democrat, ca, dacă PNRR nu va fi aprobat, el să demisioneze de la minister, iar dacă va fi aprobat, cel care demisionează să fie Marcel Ciolacu, care să se retragă de la conducerea partidului, termernul fiind 30 septembrie. În replică, Ciolacu a afirmat că ”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale” şi l-a numit ”un dezastru” şi un ”un ministru zero”.

EXCLUSIV Stenogramele care aruncă în aer coaliţia. Proiectul introdus pe ascuns în Guvern. Orban: Acel pasaj cu înființarea agenției pentru spitale a fost introdus împotriva deciziei coaliției, de Ghinea

Citeste articolul pe RomaniaTV