Abonare la google news

Cristi Borcea se poate bucura de Crăciun liniștit! Vestea minunată pe care a primit-o fostul patron de la Dinamo

Cristi Borcea este unul dintre oamenii afectați de noul coronavirus, însă cu doar două zile înainte de Crăciun, el a primit o veste minunată.

Fostul patron de la Dinamo a anunțat că rezultatul ultimului test de coronavirus efectuat a fost negativ. Astfel, el va putea să se bucure liniștit alături de familie și cei dragi de sărbători.

Cristi Borcea, în culmea fericirii. Ultimul test de COVID i-a ieșit negativ

„Da, ultimul rezultat al testului a fost negativ. Parcă altfel simt Crăciunul acum. Sper ca toată familia să fie împlinită de Sărbători și să fim feriți de probleme. Vor fi niște Sărbători în spațiu restrâns, noi, ai noștri”, a declarat Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea s-a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproximativ două săptămâni. Alături de fostul acționar de la Dinamo a fost infectat și fiul său, Patrick.

Deși au existat zvonuri că Borcea a fost internat la spital, omul de afaceri a ținut să infirme veștile.

„Nu am nimic, ce e cu atâtea tâmpenii? Nu sunt în spital. Acum stau în carantină, eu şi Patrick suntem la domiciliu. Nu sunt internat la spitalul Floreasca”, a declarat, la acel moment, Cristi Borcea, potrivit AS.ro.

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Sursa: Prosport