joi 28 octombrie 7:06 PM

Abonare la google news

Cristi Borcea, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Nașul s-a retras, se ocupă de familie și de biserică”. Ce spune despre echipele din Liga 1

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a vorbit despre retragerea nașului său, Gigi Becali, din viața publică și a dezvăluit cu ce își ocupă timpul patronul lui FCSB.


Odată cu numirea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor principal la FCSB, Gigi Becali a promis că nu se va mai implica la echipă și nici nu va mai critica public jucătorii sau tactica.

Cristi Borcea laudă această decizie a lui Gigi Becali.


Cristi Borcea, dezvăluiri despre Gigi Becali

Totodată, Cristi Borcea a dezvăluit că Gigi Becali are acum mai mult timp să se ocupe de familia sa și de activitățile legate de biserică.

„Nașul nu mai e. Nașul acum s-a retras, l-a lăsat pe Edi și foarte bine a făcut. Se ocupă de familie și de biserică, e cel mai bine”, a spus Cristi Borcea, potrivit Digi Sport.

Cristi Borcea, despre schimbările din Liga 1

Cristi Borcea a vorbit și despre echipele din Liga 1 și a făcut o comparație cu cele care erau pe primele șase locuri în clasament pe vremea când era și el implicat în fotbal.

Acesta a adus în discuție forța financiară a patronilor de pe vremuri, Gigi Becali, Adrian Mititelu, George Copos, Adrian Porumboiu și Marian Iancu.

„Niciuna nu era de primele șase. Erau CFR, noi, Steaua (n.r. FCSB), Mititelu, ce echipă avea Craiova, era Porumboiu, era Marian Iancu de la Timișoara, unde să aibă loc vreo echipă de acum?

Când eram Dinamo, Rapid, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, Timișoara, Vaslui, aveam bugete de 15 milioane de euro, nu de 3 milioane, 5 milioane.

Dacă veneam acum în fotbal… numai licurici. Ăia erau urangutani”, a mai spus Cristi Borcea.

Prosport.ro


Stirile.eu