Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt. Reacția amuzantă a lui Cornel Dinu. „Echipele au jucat ca un măgar în ceață!”

FC Viitorul – Poli Iași, meci din etapa 24 din Liga 1, a fost întrerupt în minutul 65, toate acestea din cauza condițiior meteo nefavorabile, iar Cristi Balaj a explicat de ce arbitrul a lucat această decizie.

Arbitrul Andrei Chivulete a hotărât să oprească temporar partida de la Ovidiu, după ce ceața densă s-a lăsat pe terenul pe care se juca partida dintre FC Viitorul și Poli Iași. După aproximativ 45 de minute de la întreruperea partidei, centrtalul a hotărât ca meciul să fie reluat din minutul 65 azi, de la ora 16.00.

Citeste si:  „Am rămas blocat! O să zică că mă cred Gigi Becali!”. Mihai Rotaru, reacție fabuloasă când a văzut schimbările făcute de Corneliu Papură, la pauza meciului cu Viitorul

Cristi Balaj, fostul mare arbitru din România, a dezvăluit ce l-a făcut pe centralul partidei de la Ovidiu să decidă ca meciul să nu mai continue și să-l amâne pentru marți, 23 februarie, ora 16.00.

Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt

„Dacă vizbilitatea e mai mică de 150 metri… De ce s-a luat această distanţă de 150 metri? Să se vadă dintr-un colţ în celălalt pe diagonală. Plus că mai există şi spectatori, să se vadă foarte bine.

Citeste si:  Bode, la inaugurarea autostrăzii Râşnov-Cristian: Cu aceşti 10 kilometri de autostradă, guvernarea liberală încheie anul 2020 cu aproximativ 90 de kilometri daţi în trafic într-un an dificil

Se aşteaptă 60 minute, dacă timp de 60 minute, terenul nu devine practicabil, atunci meciul va fi programat a doua zi. Dacă nu se poate relua jocul azi după 60 de minute, el se va desfăşura a doua zi la o oră pe care echipele de comun acord o vor stabili”, a declarat Cristi Balaj, conform Telekomsport.

Citeste si:  Simona Halep, anunț înaintea primul turneu de Grand Slam al anului: „N-a fost deloc ușor. Am stat așa 14 zile” + „Un an de zile mi-a lipsit asta”

Cornel Dinu, ironii la adresa meciului de la Ovidiu

Cornel Dinu, fostul selecționer al echipei naționale a României, a ironizat jocul prestat la meciul de la Ovidiu dintre Viitorul și Poli Iași

„O calitate a jocului în ceaţă, echipele au jucat în ceaţă ca un măgar în ceaţă până în minutul 69”, a spus și Cornel Dinu, conform sursei citate mai sus.

Sursa: ProSport

 7 total views