Abonare la google news

Cristi Balaj, atac fără precedent la adresa FRF după disputa pe sistemul VAR: „Faci profit la grătarul pe care îl dai? Să-i mai dăm un salariu lui Vassaras, lui Bodescu?!”

Federația vorbește despre o sumă exagerat de mare, când vine vorba de pregătirea arbitrilor pentru VAR, în opinia lui Cristi Balaj.

Fostul arbitru spune că este imposibil ca instruirea să coste cât estimează FRF și se întreabă dacă cei care conduc fotbalul românessc vor să obțină profit, din această poveste.

Cristi Balaj, atac la FRF după disputa pe VAR: „Faci profit la grătarul pe care îl dai”

„Am rămas stupefiat să văd cum Federația vine și spune că ar costa 350.000 – 500.000 de euro să pregătești arbitri. Să ce? Faci profit la grătarul pe care îl dai, când le dai de mâncare? Plătim terenurile de la Mogoșoaia, cazarea? Vassaras are salar, să-i mai dăm un salariu? Să dăm salariu și cui? Lui Gabi Bodescu, care se ocupă de CCA, din partea FRF? Pentru ce? Pentru ce venim cu asemenea sume aberante?”, a spus Cristi Balaj, la Look Sport+.

Citeste si:  Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: Nu a făcut nimic în 3 luni

„Sala nu trebuie să o plătești, terenuri există, hotel există. Și multe cursuri le poți face în sistem online”

Fostul arbitru spune că FRF are la dispoziție infrastructura necesară, care nu trebuie plătită și că unele cursuri se pot face și online, cu costuri zero.

„Costurile sunt aparatura, pusă la dispoziție de provider, Liga care va suporta costurile suplimentare cu arbitri VAR, care vor exista la meciuri. Federația trebuie să-i pregătească. De când lumea ne-a pregătit Federația și niciodată nu s-a întâmplat să venim la cursuri și să ni se fi decontat transportul sau să ni se plătească alte sume.

Este rușinos. Ajungem să facem profit la grătarele pe care le vom da la arbitri, pentru că mănâncă în pauza de ședință? Ce să coste? Mesele pe care le dai la arbitri, că-i aduci de la distanțe. Sala nu trebuie să o plătești, terenuri există, hotel există. Și multe cursuri le poți face în sistem online”, este de părere Cristi Balaj.

Citeste si:  Prima imagine de la înmormântarea lui DJ Pascal, de la Predeal! Cum s-au strâns prietenii artistului, la grămadă, într-o cameră de hotel!

Citeste articolul pe ProSport

 39 total views