Abonare la google news

Crima de la Onești: Familia ucigașului mai fusese implicată în două agresiuni similare

Familia autorului crimei de la Onești ar mai fi fost implicată nu în una, ci în două agresiuni similare în apartamentul în care a avut loc crima.

Astfel, în urmă cu zece ani, soția și fiica criminalului ar fi sechestrat un muncitor de la combinatul chimic din localitate, iar în cursul anului 2016, soția autorului crimei de la Onești ar fi agresat un alt bărbat, venit să facă ordine în fosta locuință a familiei, informează Observator News.

De altfel, acesta din urmă bărbat a povestit pentru reporterii Observator prin ce a trecut.

„Deci vecinii au sesizat că cineva tropăieşte. A dat cu spray, am deschis uşa când am văzut că a pus mâna, i-am blocat mâna, a căzut spray-ul jos. Ea că e apartamentul ei. A venit Poliţia. Veniţi, daţi reclamaţie la poliţie. Atât s-a întâmplat”, a declarat bărbatul.

Totodată, el a adăugat că nu a mai fost căutat ulterior de către polițiști în legătură cu acest caz.

Citeste si:  Cazul de la Onești: Criminalul a fost arestat pentru omor calificat

Avocatul femeii: Nu s-a gândit în nicio clipă că soțul său va ajunge la crimă

Iacob Valentin, avocatul Aureliei Moroșan, soția lui Gheorghe Moroșan, autorul crimei de la Onești, susține că femeia nu s-a gândit în niciun moment că soțul său va ajunge la crimă.

„Îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că soţul va ajunge unde e ajuns. Cu privire la acele coliere, ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia”, spune avocatul.

Gafe pe bandă rulantă în timpul intervenției de la Onești

Observator News notează că intervenția de la fața locului a fost marcată de o serie de greșeli ale autorităților. Pe lângă faptul că polițiștii au stat ore întregi fără să intervină, s-a descoperit că una dintre victime are pe corp răni produse de gloanțe de cauciuc.

Citeste si:  Keira Knightley refuză să apară în scene de sex regizate de bărbați: „Mă simt inconfortabil când se holbează“

Astfel, există posibilitatea ca polițiștii să fi nimerit și victima în momentul în care au intervenit, în cele din urmă.

Familia a primit joi seara acordul să desigileze sicriul pentru ca trupul tânărului să fie expertizat din nou. A fost nevoie ca rudele să primească acordul în acest sens deoarece, între timp, s-a descoperit că tânărul avusese COVID-19.

Citeste si:  VIDEO. Filmul tragediei de la Onești: Soția agresorului a fost arestată pentru complicitate la luare de ostatici. Ce au găsit anchetatorii în geanta femeii

Existența urmelor de gloanțe de cauciuc pe trupul victimei a fost confirmată chiar de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

„Erau urme de la muniţie neletală. Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a declarat șeful MAI.

Între timp, autorul crimei de la Onești, Gheorghe Moroșan, continuă să fie internat la Spitalul Județean Bacău. El a fost operat după ce a suferit o hemoragie internă.

Autoritățile susțin că nu a fost stabilită momentan o dată la care acesta să fie audiat, deoarece starea sa de sănătate nu permite în acest moment audierea.

Observator adaugă că, potrivit unor surse, procurorii urmează să solicite mandat de arestare în lipsă pe numele lui Moroșan.

Citeste articolul pe Gandul