Crește rata de infectare COVID în București. Mai mult de un sfert din cazurile noi depistate la nivel național în ultima zi sunt din Capitală

Mai mult de un sfert din cazurile noi de COVID depistate la nivel național în ultima zi provin din Capitală, iar rata de infectare în București a crescut la 2,36 la mie, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

455 de noi infectări au fost înregistrate în București în ultimele 24 de ore, din cele 1.634 confirmate în întreaga țară.

Citeste si:  Răsturnare de situație la Găești. Sorin Stoica, director DSP Dâmbovița: “S-au vaccinat doar persoane eligibile. Managerul a făcut declarații nefericite, care nu sunt reale”

Incidența crește constant în Capitală de la începutul lunii februarie. În urmă cu nouă zile, rata de infectare a trecut de 2 la mie, pentru ca luni să ajungă la 2,36.

De altfel, în București au fost depistate până în prezent și cele mai multe cazuri de infectare cu tulpina UK a coronavirusului, mai contagioasă.

Citeste si:  Accident mortal la intrare în București. Șoferul a fost proiectat prin parbriz

Citește și

HARTA cazurilor de COVID-19 cu tulpina UK depistate în România: 136 de infectări distribuite în toate regiunile țării / Aproape două treimi dintre acestea sunt în București

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin


Sursa: G4Media

 14 total views